Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
romány

Nové nebe
Krátce poté, co Německo ovládli nacisté, přichází mladá Židovka Hannah Rosenbergová o místo učitelky hudby. Nový domov pro sebe i svou malou dcerku Melinu najde na odlehlém panství Sandnerhof, ovšem nebezpečí se stále přibližuje.
romány
Ukázky

Nové nebe

249 Kč
Panský dům a jeho dědictví - 20%
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.
romány
Ukázky

Panský dům a jeho dědictví

479 Kč
383 Kč
Případ pečetního prstenu - 20%
Danielin vztah s Lukasem se slibně vyvíjí a Daniela doufá, že se Lukas stane dobrým otcem pro jejího sedmiletého syna. Jenže se o něj začne zajímat i jeho biologický otec.
romány
Ukázky

Případ pečetního prstenu

249 Kč
199 Kč
Skok do neznáma - 20%
Rok 1920 – Thatcher Hutton, válkou znavený voják, je na cestě zpět ke svému kovbojskému životu. Když vyskočí z jedoucího nákladního vlaku, aby se vyhnul potížím, netuší, že skončí v ještě větším průšvihu.
romány
Ukázky

Skok do neznáma

319 Kč
255 Kč
Štěstí voní jako chleba - 20%
Potřebuje láska dovolenou? Podle Mily ano. Celé týdny byla zamilovaná do Thea a on v ní vzbuzoval naděje. Pak ale zjistila, že je zasnoubený!
romány
Ukázky

Štěstí voní jako chleba

407 Kč
326 Kč
Tak blízko - 20%
Vdovec Kane Black nikdy na svou zesnulou manželku Lily nezapomněl, až jednoho dne spatří ženu, jež oplývá krásou jeho mrtvé lásky.
romány
Ukázky

Tak blízko

279 Kč
223 Kč
Varhaník z mrtvé vesnice - 20%
(7x)
Teodor je zapálený vesnický učitel, který hrává v kostele na varhany. Padesátá léta v Československu ovšem nejsou dobou varhan a kostelů, a Teodor se tak dostává do stále ošemetnější situace.
romány
Ukázky

Varhaník z mrtvé vesnice

269 Kč
215 Kč
Vzpomínky na něj - 20%
(3x)
enna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit.
romány
Ukázky

Vzpomínky na něj

319 Kč
255 Kč
Žít s tebou - 20%
(2x)
Každý z nás prožívá okamžiky, které dokáží rozesmát, potěšit, ale i rozplakat nebo emočně zničit. Všechny nějakým způsobem ovlivní naši budoucnost.
romány
Ukázky

Žít s tebou

179 Kč
143 Kč
Jeden plus jedna - 20%
(1x)
Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny. Vašeho syna puberťáka šikanují a dcera, jež je matematický génius, má sice možnost nastoupit na prestižní školu pro nadané děti, ale vy si to zkrátka nemůžete dovolit.
romány
Ukázky

Jeden plus jedna

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 180 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>