Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
první stupeň

Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
první stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

první stupeň
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
první stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Holka, která zachránila Vánoce - 11%
(1x)
Je Štědrý den, ale malé kominici Amélii Darreckové není ani trochu do skoku. Trčí zavřená ve sklepení robotárny pana Plazila a pomalu ztrácí naději, že jí Otec Vánoce splní přání a vysvobodí ji ...
první stupeň
Ukázky

Holka, která zachránila Vánoce

358 Kč
318 Kč
Hurá, chyba! - 11%
Ilustrovaný přehled objevů, které spatřily světlo světa díky chybě.
první stupeň
Ukázky

Hurá, chyba!

314 Kč
279 Kč
Jezevec Chrujda dobývá vesmír - 11%
(1x)

V příběhu si vynalézavý jezevec Chrujda z lesa Habřince s pomocí geniální sůvičky Stáni postaví kosmickou raketu. Na její palubě doletí až na Pidilunu, což je maličký měsíc našeho Měsíce.

první stupeň

Jezevec Chrujda dobývá vesmír

205 Kč
182 Kč
Najdi mě - Atlas světa - 11%
(1x)
Objevujte na stránkách této úžasné zvukové knížky přes 200 zvuků z celého světa! Celý svět na stránkách doslova ožije, jakmile u ilustrací stisknete vyznačené místo.
první stupeň

Najdi mě - Atlas světa

449 Kč
399 Kč
Pokrok nezastavíš, čéče! - 11%
Děda Kroupa, zvaný Krtek, je nejbožejší děda ve vesmíru a taky na světě. Zeptejte se malého Káji, který s ním zažil spoustu dobrodružství v pražském metru. Když o Vánocích najdou oba pod stromečkem mobil, otevřou se jim docela nové příležitosti.
první stupeň

Pokrok nezastavíš, čéče!

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 582 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 59 > >>