Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023

Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Jak svět doopravdy funguje
(2x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou lehkostí.
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

349 Kč
Mateřské mléko
(1x)
Tři generace žen, tři různé osudy komplikované složitou dobou a vzájemnými vztahy. Střídavé vyprávění matky a dcery začíná a končí za sovětského období v Lotyšsku.
Ukázky

Mateřské mléko

195 Kč
Z popela
(1x)
Když Eason zjistil, že z hořícího domu nevynesl svou ženu, ale její nejlepší kamarádku Bree, pohltila ho hrůza. Nikdo další požár nepřežil – ačkoli po té noci jako by skutečně nežili ani oni dva.
Ukázky

Z popela

259 Kč
Ďáblové jsou tu
První večer v Paříži se Gamachovi sejdou jako rodina na večeři s Armandovým kmotrem, miliardářem Stephenem Horowitzem. Když jdou pak společně domů a s hrůzou sledují, jak kdosi Stephna srazí k zemi a těžce zraní...
Ukázky

Ďáblové jsou tu

399 Kč
Evangelium na každý den 2024
Knížka je každodenním průvodcem pro ty, kdo touží číst a rozjímat evangelium v rytmu liturgie církve. Evangelní úryvek příslušného dne je doprovázen krátkým komentářem.
Ukázky

Evangelium na každý den 2024

139 Kč
Church

Nový milostný román autorky, kterou zajímají nekonvenční hrdinové a postavy mimo střední proud literatury a kultury.

Na opravdového hrdinu se vyplatí počkat...

Ukázky

Church

249 Kč
Nejzasutější vzpomínka na lidi
(1x)

Název románu Nejzasutější vzpomínka na lidi i motto z Divokých detektivů odkazuje na chilského autora Roberta Bolaña. Mbougar Sarr s ním sdílí posedlost literaturou, která se pro mnohé postavy stává důležitější než život sám...

Ukázky

Nejzasutější vzpomínka na lidi

348 Kč
Ostrov
(2x)
Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda.
Ukázky

Ostrov

329 Kč
Pomocnice
(6x)

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu.

Ukázky

Pomocnice

279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>