Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
všeobecné a ostatní

Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8