Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

Ultimus - 11%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života. Vyklubala
sci-fi a fantasy

Ultimus

359 Kč
319 Kč
Underground: Revoluce - 11%
(1x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
sci-fi a fantasy

Underground: Revoluce

314 Kč
279 Kč
Valgir - 11%
(1x)
Na počátku byla poušť a muž, který měl v osudu napsanou dlouhou cestu na sever. Valgirův život plný zvratů a osobních proher i vítězství se stal kronikou první severské války a jejích dopadů na osud obyvatel Alatey.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Valgir

314 Kč
279 Kč
Válka světů - 11%
(1x)
Slavný sci-fi román, známý také z moderního filmového zpracování S. Spielberga. Obyvatelé Země netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách...
sci-fi a fantasy

Válka světů

260 Kč
231 Kč
Věže Asperfellu - 11%
(2x)
Asperfell je vězení pro mágy. ještě nikdo se odtamtud nevrátil…
sci-fi a fantasy

Věže Asperfellu

53 Kč
47 Kč
Vládce snů - 20%
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vládce snů

249 Kč
199 Kč
Warren XIII. a prokleté třináctiny - 11%
Vzhůru na palubu, dálky volají! Ale klidně můžete zůstat v pohodlí svého pokoje. Velkolepý hotel Warren se totiž stejně čile dokáže pohybovat po lese i plout po vodě.
sci-fi a fantasy

Warren XIII. a prokleté třináctiny

359 Kč
319 Kč
Zkáza ostrova Sachalin - 11%
Postapokalyptická sci-fi v duchu nejlepší ruské klasiky. Svět zničila jaderná válka mezi USA a Severní Koreou. Nedotčené zůstalo jen Japonsko a ruský ostrov Sachalin, kde se život kvůli přelidnění proměnil v peklo.
sci-fi a fantasy

Zkáza ostrova Sachalin

404 Kč
359 Kč
Ztracená Bílá kniha - 11%
Magnus Bane a Alek Lightwood si žijí spokojeně. Alespoň do té doby, než se dva jejich staří známí vloupají jedné noci do Magnusova bytu a ukradnou mocnou Bílou knihu. Magnus s Alekem musí okamžitě všeho nechat a pronásledovat zloděje do Šanghaje.
sci-fi a fantasy

Ztracená Bílá kniha

314 Kč
279 Kč
3x Vladana a Prasopes Komplet - 11%
Úžasná dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. To musíte slyšet!
sci-fi a fantasy

3x Vladana a Prasopes Komplet

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>