Nejprodávanější tituly - únor 2023
přírodní vědy

Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

přírodní vědy

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Holubi a jejich chov - 11%
Další svazek edice ARTIA zaujme především zájemce o holubářství.
přírodní vědy

Holubi a jejich chov

449 Kč
399 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
přírodní vědy

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte) - 11%
Matematika je nejen jedním z pilířů vědeckého bádání, ale dokáže nám osvětlit i mnoho zdánlivě všedních jevů z každodenního života.
přírodní vědy

Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte)

315 Kč
280 Kč
Velké vymírání na konci křídy - 11%
(1x)
Vývoj života na Zemi nebyl pouhým sledem předurčených dějů a událostí. Život se v rozporu s některými názory nevyvíjel přímočaře a nesměřoval ke stále větší složitosti a dokonalosti.
přírodní vědy

Velké vymírání na konci křídy

260 Kč
231 Kč
Geniální psi - 11%
Seznámíme se se psy, kteří zvládli tisíce slov a zaměříme se i na to, jak psy cvičit. Nechybí ani trocha historie: Jak se vůbec z vlka stal pes a co všechno může obnášet domestikace?
přírodní vědy

Geniální psi

313 Kč
278 Kč
Křivoklátsko - 11%
Kniha je sestavena formou příběhu krajiny, kdy jsou jednotlivé události ve vývoji krajiny dokumentovány pečlivě vybranými fotografiemi a vysvětleny rozsáhlým průvodním textem.
přírodní vědy

Křivoklátsko

539 Kč
479 Kč
Kvantová mechanika I. - 11%
První díl moderní dvoudílné učebnice kvantové teorie představuje ucelený a samostatný úvod do nerelativistické kvantové teorie, který čtenáře dovede od formální stavby teorie k archetypálním úlohám, teorii symetrie kvantových systémů a pohybu spinu.
přírodní vědy

Kvantová mechanika I.

342 Kč
304 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
přírodní vědy

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Rostliny pro zdraví - 11%
Historie využívání léčivých rostlin v léčitelské praxi začala už před několika tisíci lety. Však také jsou naše luka a pole jedinou velkou lékárnou. Léčivé rostliny jsou planě rostoucí, případně pěstované rostlinné druhy.
přírodní vědy

Rostliny pro zdraví

269 Kč
239 Kč
Simpsonovi a jejich matematická tajemství - 11%
Čtenář zjistí, že členové autorského týmu televizního seriálu jsou absolventy matematických oborů prestižních univerzit a že jejich vztah k matematice se v příbězích neztratí.
přírodní vědy

Simpsonovi a jejich matematická tajemství

268 Kč
238 Kč
Znaky a významy v evoluci - 11%
(1x)
Co předurčuje bakterii, člověka nebo růži k tomu, že rozumí světu? Jak se Homo sapiens proměnil za posledních 40 000 let, biologie donedávna opomíjela.
přírodní vědy
Ukázky

Znaky a významy v evoluci

198 Kč
176 Kč
Částice na konci vesmíru - 11%
(2x)
Kterak nás honba za Higgsovým bosonem dovedla až na práh nového světa
přírodní vědy
Ukázky

Částice na konci vesmíru

358 Kč
318 Kč
Jupiter
Dostává se vám do rukou kniha vynikajícího popularizátora astronomie Ivana Havlíčka, kniha, která je odrazem lidského umu, fantazie a nezkrotné touhy po poznání. Již první průkopníci astronomie spatřili na Jupiteru neuvěřitelné detaily.
přírodní vědy

Jupiter

144 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
přírodní vědy
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Kniha o fyzice - 11%

Velkolepá mozaika atraktivních témat z historie fyziky a přírody od velkého třesku až po vzdálenou budoucnost ztrácející se kdesi v nekonečnu.

přírodní vědy

Kniha o fyzice

629 Kč
559 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Tělo - 11%
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
přírodní vědy

Tělo

260 Kč
231 Kč
Teorie her - 6%
(1x)
Kniha nabízí stručný přehled teorie her, nového vědního oboru, který již dosáhl řady důležitých výsledků na poli evoluční biologie a ekonomie a začíná přinášet revoluční objevy v dalších oborech, jako jsou například psychologie a politické vědy.
přírodní vědy

Teorie her

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 228 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>