Nejprodávanější hry - únor 2023

Jo-jo zelené s Krtkem jásajícím - 12%
Inovovaný výrobek dřevěné JO-JO s oblíbenou figurkou Krtečka je vhodným, drobným dárkem pro Vaše ratolesti nebo přátelé, kteří si rádi hrají.

Jo-jo zelené s Krtkem jásajícím

86 Kč
76 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Kvadrilion: SMART hra - 11%
Hlavolamová hra pro 1 hráče z řady SMART games. Nespočet zadání i řešení, ale podaří se vám jedno nalézt? Herní plán pro Kvadrilion je připraven po sestavení 4 magnetických desek do libovolného útvaru.

Kvadrilion: SMART hra

629 Kč
559 Kč
Veselá zvířátka - Pexeso - 11%
Pexeso Veselá zvířátka vytvořené z pohádkových ilustrací Jiřího Trnky připomenou dětem zvířata žijící kolem nás na dvoře i v lese. Jejich domovem je naše příroda, venkovské statky i malé domky.

Veselá zvířátka - Pexeso

62 Kč
55 Kč
Člověče nezlob se - 11%
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.

Člověče nezlob se

143 Kč
127 Kč
Moje první hra s krtečkem - 11%
Krteček by si chtěl hrát, ale kamarádi se mu rozutekli po louce. Pomozte mu ztracené kamarády najít!

Moje první hra s krtečkem

386 Kč
343 Kč
Catan - Osadníci z catanu - 20%
Závod o nadvládu nad ostrovem právě začal! Muži a ženy z vaší expedice už objevili první 2 vesnice. Naštěstí je ostrov velmi bohatý na přírodní zdroje. Budujete silnice a také další vesnice, které se později rozrostou v města.

Catan - Osadníci z catanu

1 099 Kč
879 Kč
Dixit: 2. rozšíření - Quest - 11%

Nové karty do hry Dixit, které vás opět přinutí zapojit fantazii. Rozšíření pro vyprávěcí hru Dixit přináší další zcela nové obrázkové karty, které můžete zkombinovat se základní hrou.

Ukázky

Dixit: 2. rozšíření - Quest

512 Kč
455 Kč
Dixit: 9. rozšíření - Anniversary - 11%
Rozšíření pro populární vypravěčskou hru Dixit obsahující 84 zcela nových karet včetně karty Pražského hradu!
Ukázky

Dixit: 9. rozšíření - Anniversary

512 Kč
455 Kč
Mariášové karty dvouhlavé - 11%
Víc hlav víc ví. Proto, pokud chcete vyhrávat, hrajte pro jistotu s dvouhlavými mariášovými kartami. Dejte si klasicky partičku mariáše, nebo sadu karet využijte na sedmu, prší a mnoho jiných her.

Mariášové karty dvouhlavé

38 Kč
34 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 141 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>