Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
pečení a moučníky

Moderní česká cukrařina - 11%
(1x)
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
pečení a moučníky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

404 Kč
359 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - 11%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
pečení a moučníky

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
292 Kč
Čas na pečení
Herečka Tereza Bebarová a pekařský guru Josef Maršálek si spolu náramně rozumějí nejenom před kamerami, ale i v kuchyni a u stolu. Už společně upekli spoustu dobrot a o ty nejlepší sladké i slané recepty se rozhodli s vámi podělit v téhle knížce.
pečení a moučníky

Čas na pečení

587 Kč
Sladké poklady české a moravské kuchyně - 11%
(3x)
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické scéně.
pečení a moučníky

Sladké poklady české a moravské kuchyně

413 Kč
367 Kč
Vše sváteční - 11%
Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory.
pečení a moučníky
Ukázky

Vše sváteční

422 Kč
375 Kč
Markéta v troubě - 11%
Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy.
pečení a moučníky

Markéta v troubě

269 Kč
239 Kč
Naše moučníky - 11%
Největší český web o vaření přichází s druhou knihou edice Toprecepty.cz, tentokrát věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme pro Vás vybrali 150 nejoblíbenějších “sladkých” receptů.
pečení a moučníky

Naše moučníky

206 Kč
183 Kč
Téměř zapomenuté recepty - 11%
Recepty na domácí koláče, zákusky, chléb nebo pečivo, které najdete v této knize, už možná trochu zapadaly prachem.
pečení a moučníky

Téměř zapomenuté recepty

404 Kč
359 Kč
Domácí pekárna - Praktická kuchařka pro každý den - 11%
Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový chléb či připravit pohoštění pro přátele? V kuchařce najdete mnoho jednoduchých osvědčených receptů s použitím tohoto šik
pečení a moučníky

Domácí pekárna - Praktická kuchařka pro každý den

179 Kč
159 Kč
KETO pečivo - 11%
Panuje obecné přesvědčení, že nízkosacharidový režim znamená vynechat zcela pečivo. Ale není to pravda! Tato publikace svým čtenářům přináší spoustu receptů, jak si své oblíbené pečivo dopřát a neriskovat při tom nabírání váhy-
pečení a moučníky

KETO pečivo

359 Kč
319 Kč
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta - 11%
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková.
pečení a moučníky

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta

223 Kč
198 Kč
Sladké kváskové pečení s cukrem i bez - 20%
(1x)
Další vymazlené dílo kváskové profesionálky Jany Berkové vás bude svými fotografiemi stále lákat k pečení. Vybírat můžete z 88 vyzkoušených receptů ve variantě s cukrem nebo s tekutým sladidlem.
pečení a moučníky

Sladké kváskové pečení s cukrem i bez

299 Kč
239 Kč
Upečeno s láskou - 11%

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

pečení a moučníky

Upečeno s láskou

359 Kč
319 Kč
Mochi – Sladkosti z Japonska
Tradiční japonské cukroví par excellence. Nechte se unést půvabem japonských koláčků mochi! Mochi – vyrobené z rýžové mouky – nesmí chybět na žádných oslavách příchodu nového roku!
pečení a moučníky

Mochi – Sladkosti z Japonska

89 Kč
Knedlíková revoluce

Knedlíky, jak je neznáte! Seznamte se s kuchařkou, která Vám představí knedlíky, obvykou přílohu našich maminek, zcela netradičně a připravené podle zásady dnešní moderní kuchyně.

pečení a moučníky
Ukázky

Knedlíková revoluce

89 Kč
Cukrářská technologie - 11%
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
pečení a moučníky

Cukrářská technologie

356 Kč
316 Kč