Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
biologie

Lahoda - 20%
Čtivá historie chuti a čichu.
biologie
Ukázky

Lahoda

269 Kč
215 Kč
Planta sapiens - 20%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
biologie
Ukázky

Planta sapiens

359 Kč
287 Kč
Já, droga - 20%
Jaká je chemická podstata drog?
biologie
Ukázky

Já, droga

382 Kč
306 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
biologie
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
biologie
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

biologie
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
biologie
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

biologie
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Vlk - Pes - Člověk - 20%
Jak se ze zlého, samotářského, ale nesmírně fascinujícího vlka, který se od nepaměti objevuje v mýtech a pohádkách, stal nejlepší přítel člověka? Proč kulturní vývoj lidstva ve všech epochách svorně doprovázeli zrovna vlci a psi?
biologie
Ukázky

Vlk - Pes - Člověk

318 Kč
254 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 20%
(2x)
Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně.
biologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

209 Kč
167 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

biologie
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
biologie
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč