Nejprodávanější tituly - únor 2023
Ostatní

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka - 11%
Pracovní sešit zaměřený na období podzimu je rozdělený na dvanáct týdenních bloků s jednoduchými popisy činností. Veškeré aktivity jsou rozepsány na jednotlivé dny a autorka dbá na jejich vyváženost v kontextu celého týdne.
Ostatní

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
Ostatní

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Pohybové činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace spojuje několik přístupů k realizaci pohybových činností v mateřské škole v rámci současné koncepce Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání, je určena zejména pedagogům mateřských škol.
Ostatní

Pohybové činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Pracovní sešit předškoláka - 11%
Do školy s úsměvem. Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol.
Ostatní
Ukázky

Pracovní sešit předškoláka

179 Kč
159 Kč
Logopedické vymalovánky - 11%
Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a školákům, mohou je využívat rodiče i učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.
Ostatní
Ukázky

Logopedické vymalovánky

179 Kč
159 Kč
Můj pracovní sešit - Tvoření z papíru - 11%

Zdokonalujte jemné motorické schopnosti vašeho dítěte a práci s nůžkami a lepidlem pomocí tohoto pracovního sešitu z řady Kumon.

Ostatní

Můj pracovní sešit - Tvoření z papíru

161 Kč
143 Kč
Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let - 11%
Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
Ostatní

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let

179 Kč
159 Kč
100 her, Obtahování a vybarvování - 11%
Tento zábavný sešit plný aktivit pro děti od 2 let pomáhá dětem rozvíjet logické uvažování, představivost a jemnou motoriku. Potřebuješ jen tužku a pastelky!
Ostatní

100 her, Obtahování a vybarvování

143 Kč
127 Kč
Školní zralost a odklady školní docházky - 11%
Příprava na školu v práci pedagoga mateřské školy.
Ostatní

Školní zralost a odklady školní docházky

329 Kč
292 Kč
Dějiny udatného českého národa - 11%
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
Ostatní

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
239 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
Ostatní

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Hravé počítání - 11%
Děti se hravým způsobem seznámí s čísly od 1 do 10 a pomocí obrázkových úkolů si procvičí předmatematické dovednosti i vypočítají jednoduché příklady.
Ostatní

Hravé počítání

224 Kč
199 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 3 až 5 roků dítěte.
Ostatní
Ukázky

Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5

179 Kč
159 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 4 až 6 roků dítěte.
Ostatní

Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6

179 Kč
159 Kč
Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí - 11%
Díky této motanici se Vaše dítě dozví vše o počasí a oblečení. Jako každá motanice navíc i tato pomáhá dětem rozvíjet logické myšlení, zdokonalovat jejich jemnou motoriku a smysl pro detail. Tato motanice obsahuje 15 hracích karet.
Ostatní

Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí

179 Kč
159 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
Ostatní
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Výtvarné činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace je určena zejména pro pedagogy mateřských škol, asistentům, studentům předškolní pedagogiky, asistentům pedagoga, pedagogům volného času a i rodičům.
Ostatní

Výtvarné činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Do školy ze školky 2 - 11%
(1x)
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
Ostatní

Do školy ze školky 2

44 Kč
39 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
Ostatní

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
KuliFerdík a Filipka - 11%
Pracovní sešit KuliFerdík a Filipka je určen pro celoroční práci s dětmi ve věku 3–5 let. Vychází ze situací a námětů, které jsou dětem blízké, pomáhá jim orientovat se ve světě kolem nich.
Ostatní

KuliFerdík a Filipka

188 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 37 položek
1 2 > >>