Nejprodávanější Kniha - únor 2023
první stupeň

Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
první stupeň

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?
první stupeň

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
první stupeň
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

první stupeň
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
první stupeň

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
první stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
první stupeň

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Jak se stavěly nové divy světa - 11%
Unikátní srovnání světové architektury, jednotlivých stavebních postupů, kultur celého světa a rozličných historických období. Jedinečný průřez Novými divy světa ze seznamu sestaveného v celosvětové anketě, ve které hlasovalo v rozmezí let 2000 - 2007 přes 600 milionů lidí.
první stupeň
Ukázky

Jak se stavěly nové divy světa

242 Kč
215 Kč
Vyjmenovaná slova - 11%
Velmi populární publikace, Vyjmenovaná slova je opět skladem v přepracovaném vydání. Vyjmenovaná slova tvoří jeden ze základních stavebních kamenů české gramatiky, proto je důležité, aby se v této látce děti cítily jisté a mohly na ni dále navazovat.
první stupeň

Vyjmenovaná slova

89 Kč
79 Kč
Alenka v kraji divů a za zrcadlem - 11%
Zcela výjimečné dílo anglického matematika a logika z Oxfordské univerzity Lewise Carrolla vyprávějící příběh zvídavé Alenky, která spadne do králičí nory a na jejím dně objevuje zcela podivuhodnou zemi, zná snad každý.
první stupeň

Alenka v kraji divů a za zrcadlem

449 Kč
399 Kč
Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - 11%
(2x)
Tento životopis nevypovídá jen o životě Václava Havla a jeho myšlenkovém odkazu, ale také o dějinách střední Evropy ve dvacátém století. Tvoří dokonce jakýsi základ, který by každý žák, student i dospělý mohl a měl znát.
první stupeň

Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století

359 Kč
319 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
první stupeň

Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída

585 Kč
520 Kč
Albert Einstein - 11%
Mimořádnou schopností Alberta Einsteina byla neobyčejná touha přijít na to, proč jsou věci takové, jaké jsou.
první stupeň

Albert Einstein

161 Kč
143 Kč
Čmelák Aninka - 11%
A je tu další kniha ze života hmyzu od oblíbeného spisovatele a ilustrátora Ondřeje Sekory! Tentokrát se věnuje roztomilým příbuzným včel – čmelákům
první stupeň

Čmelák Aninka

269 Kč
239 Kč
Dědečku, vyprávěj o Praze - 11%
Knížka Dědečku, vyprávěj o Praze navazuje na ucelenou řadu knih o laskavém dědečkovi a jeho zvídavé vnučce Viktorce.
první stupeň

Dědečku, vyprávěj o Praze

341 Kč
303 Kč
Pan Nikdo a bílá tma - 11%
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
první stupeň
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
239 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Tak pravil Nietzsche - 11%
Objevte hlavní témata, kterými se zabývá kniha Tak pravil Zarathustra: překonání sebe sama, zpochybnění morálky založené na vině, protiklad radosti a zášti... Pojmy jako smrt Boha, nadčlověka a věčný návrat jsou prezentovány průzračně a poeticky.
první stupeň
Ukázky

Tak pravil Nietzsche

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 189 položek
1 2 3 .. 10 > >>