Nejprodávanější tituly - únor 2023
humor

Povídky 7. - 20%
Povídky slavné dvojice Miloslav Šimek, Jiří Grossmann na této audioknizečte Jiří Krampol.
humor
Ukázky

Povídky 7.

69 Kč
55 Kč
Povídky 8. - 20%
Povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek.
humor
Ukázky

Povídky 8.

99 Kč
79 Kč
Pravidla se změnila - 11%
"Pravidla se změnila" prezentují Jirotkovu tvorbu prostřednictvím povídek a divadelních her a ani v nich nepostrádáme autorův nezaměnitelný humor.
humor

Pravidla se změnila

179 Kč
159 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 20%
(2x)
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se, kdyby.... Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu...
humor
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

149 Kč
119 Kč
Prevítem snadno a rychle /bilingvní/ - 6%
(1x)
První díl bilingvního, anglicko-českého vydání úspěšné humorné série líčí rodičovské trampoty a život rodiny z pohledu novorozence.
humor

Prevítem snadno a rychle /bilingvní/

168 Kč
158 Kč
Ad acta - 11%
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
127 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 244 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>