Nejprodávanější tituly - únor 2023
média a komunikace

Rozumět televizi - 11%
Lucie Králová přináší unikátní kritickou reflexi vnitřního života České televize v oblasti dramaturgie dokumentárního filmu. Ukazuje, jak aktéři v televizi chápou dramaturgii a žánr, jaké představy mají o divácích i autorech a jak „rozumějí televizi“
média a komunikace

Rozumět televizi

735 Kč
654 Kč
Snít rozhlasem - 11%
Publikace představuje nový a originální pohled na média rozhlas a film: zkoumá, jak se ovlivňují a inspirují a jak to obohacuje umělecký účinek obou médií.
média a komunikace

Snít rozhlasem

180 Kč
160 Kč
Svoboda projevu - 11%
(1x)
Od antického myslitele Sokrata, přes osvícenského filozofa Spinozu, bojovnici za lidská práva Eleanor Rooseveltovou či našeho Václava Havla až po moderní aktivisty.
média a komunikace

Svoboda projevu

468 Kč
416 Kč
Jako bych žila dva životy - 11%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
média a komunikace
Ukázky

Jako bych žila dva životy

404 Kč
359 Kč
Tohle není propaganda - 11%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
média a komunikace

Tohle není propaganda

268 Kč
238 Kč
Základy teorie krizového managementu - 11%
(1x)
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
média a komunikace

Základy teorie krizového managementu

162 Kč
144 Kč
Žurnalistika a společnost - 11%
Kniha představuje přehlednou syntézu základních pohledů na charakter a poslání žurnalistiky a nabízí teoretické základy pro její zkoumání a reflexi. Díky přístupnému stylu zpracování ji ocení nejen odborná veřejnost.
média a komunikace

Žurnalistika a společnost

288 Kč
256 Kč
Co je nového v médiích - 11%
Mediální krajina 21. století, v době online žurnalistiky, informačního přehlcení, dezinformací, sociálních sítí a virtuální reality.
média a komunikace

Co je nového v médiích

252 Kč
224 Kč
Novinářky - 11%
(4x)
Česká mediální scéna pohledem žen, které mají zásadní vliv na její podobu. Moderují zpravodajské pořady, vedou velké mediální domy, píšou o tématech, která hýbou světem.
média a komunikace
Ukázky

Novinářky

386 Kč
343 Kč
Jsme Bellingcat - 11%
Příběh o špičkových analyticích otevřeného zpravodajství a nejinovativnějších online novinářích na světě.
média a komunikace

Jsme Bellingcat

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>