Nejprodávanější tituly - únor 2023
povídky

Autodafé - 44%
Povídkový soubor renomovaného dramatika spojuje sebereflexe, sebeironie, hravost, parodie a hlavně bohaté příběhy velkého života.
povídky

Autodafé

159 Kč
89 Kč
Toulavá Země - 25%
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
povídky

Toulavá Země

239 Kč
179 Kč
Jednorožci
(1x)
Sbírka niterných povídek ověnčená prestižním oceněním Anasoft Litera 2021.
povídky

Jednorožci

332 Kč
Jestli vůbec někdy - 66%
(4x)
Osm povídek současných českých autorů se vrací do doby, kdy často zbývalo jen doufat – před rok 1989…
povídky

Jestli vůbec někdy

263 Kč
89 Kč
Moje zpověď a jiné povídky
(1x)
O čem psal Hašek, než potkal Švejka? Za svého života vydal Jaroslav Hašek více než tisíc povídek a fejetonů. Jeho dílo ovšem není dodnes spolehlivě zmapováno, neboť řada textů se ztratila a u jiných není autorství zcela prokázané.
povídky

Moje zpověď a jiné povídky

359 Kč
Pátá čtvrtina
Deset u nás dosud nevydaných povídek (a bonus autorem vřazený za poznámky) z konce osmdesátých a začátku devadesátých let jsou opětovným důkazem Kingova vypravěčského umění a netradičních nápadů.
povídky

Pátá čtvrtina

315 Kč
Dobrá bloncka
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

232 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
Exhumace

Kdo má rád Kahudu, má ho rád pro jeho skvělé vypravěčství, pro jeho obrazutvornost a humor, pro jeho rochnění v textu o životě a všem, co k němu patří. Další povídková kniha v kompaktní sérii druhých vydání.

povídky

Exhumace

194 Kč
Povídky malostranské
(1x)
Nerudovy povídky jsou dnes již považované za klasickou literaturu. Jednoduché příběhy s brilantní pointou, mistrně prokreslené postavy lidí dobrých i zlých, zápletky a situace, které píše sám život - to je dílo spisovatele, jehož odkaz nestárne.
povídky
Ukázky

Povídky malostranské

249 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>