Nejprodávanější hudba - únor 2023

Za vodou
Legenda brněnské alternativní scény 90. let přichází po 26 letech s novým studiovým albem "Za vodou".

Za vodou

359 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.

Pošli to tam!

674 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
The Story So Far (The Best Of) / Deluxe
Kompilace skladeb na dvou CD britské hardrockové skupiny Def Leppard.

The Story So Far (The Best Of) / Deluxe

467 Kč
The Beast Of Vojtaano

Hudebníkův albový debut je především plný humoru, nadsázky a recese. Vojtaano na desce nabízí dvě různé hudební tváře, které spojuje jeho veselá hra se slovy a nezaměnitelný gangsta rapový projev.

The Beast Of Vojtaano

296 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.

The Wall

359 Kč
Fiat Lux
Hlava, srdce a duše  skupiny Stromboli, Michal Pavlíček složil 10 nových skladeb. Svým hlasem a projevem  mu dominuje Bára Basiková.

Fiat Lux

296 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Recto Verso
Vinylová reedice druhé studiové desky francouzské zpěvačky, která původně vyšla v roce 2013. Obsahuje šest bonusových nahrávek.

Recto Verso

944 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>