Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
psychologie

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
psychologie
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Probouzení tygra - 20%
(1x)
Populárně-naučná kniha srozumitelně popisuje symptomy traumatu a kroky, které je třeba podniknout k jejich léčení.
psychologie
Ukázky

Probouzení tygra

180 Kč
144 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
psychologie
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Moderní sebeobrana - 20%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie
Ukázky

Moderní sebeobrana

299 Kč
239 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Nepřekážet naději - 20%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
psychologie
Ukázky

Nepřekážet naději

300 Kč
240 Kč
Vztahy a pasti - 20%
(3x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie
Ukázky

Vztahy a pasti

209 Kč
167 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
psychologie
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 20%

Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přátelství, vzájemné pomoci a solidaritě. Erikson opět pracuje se čtyřmi typy lidského chování, které rozlišuje podle barev - červené, modré, zelené a žluté.

psychologie
Ukázky

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

279 Kč
223 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Psychologie celoživotního vývoje - 20%
Psychologie celoživotního vývoje se jako samostatný obor etablovala ve druhé polovině 20. století.
psychologie
Ukázky

Psychologie celoživotního vývoje

240 Kč
192 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Síla introvertů - 20%
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
psychologie
Ukázky

Síla introvertů

254 Kč
203 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>