Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
psychologie

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
psychologie
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říct někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Jakou podporu poskytnout lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých?
psychologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

339 Kč
271 Kč
Zimování - 20%
Zima mě zadusila, rozervala na kusy. A v té bílé tmě jsem spatřila možnost znovu se poskládat.
psychologie
Ukázky

Zimování

249 Kč
199 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
psychologie
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Budoucnost je - 20%
Vaše penze se blíží. Postavte se k ní čelem jako k novému začátku. Sedm životních témat, sedm částí v pracovních listech. Vrhněte se do práce a poznejte sami sebe.
psychologie
Ukázky

Budoucnost je

390 Kč
312 Kč
Dějiny filozofie výchovy - 20%
Rozmanitost edukačních systémů a přístupů ke vzdělávání je zrcadlem existence mnoha filozofických nazírání, která jsou východisky pro výběr obsahu učiva, způsobů jeho osvojování, ale i pro postoje a vztahy v edukačním procesu.
psychologie
Ukázky

Dějiny filozofie výchovy

254 Kč
203 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
psychologie
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Chvíle pro sebe. 100 myšlenek o osamělosti - 20%
S řadou chlupatých kamarádů, kteří budou vašimi průvodci, zjistíte, jak se vypořádat s každodenními problémy od pondělního rána přes nízké sebevědomí, vyhoření až po napětí na pracovišti.
psychologie
Ukázky

Chvíle pro sebe. 100 myšlenek o osamělosti

239 Kč
191 Kč
Jak neztratit chuť do života - 20%
Existuje bezpočet lidí, kteří z deprese a vyhoření dokázali najít cestu. Jak přesně se jim to podařilo? Tak například již změna jediného léku nebo vynechání určitých potravin někdy může vést k tomu, že deprese během několika týdnů zcela zmizí.
psychologie
Ukázky

Jak neztratit chuť do života

269 Kč
215 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
psychologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Myšlení pod kontrolou - 20%
V knize naleznete mnoho praktických technik a cvičení na sebepoznání, meditace, imaginace, relaxace, práci se sny a konkrétní mentální techniky zaměřené na rozvoj a programování mysli.
psychologie
Ukázky

Myšlení pod kontrolou

288 Kč
230 Kč
Pětiminutová terapie - 20%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
psychologie
Ukázky

Pětiminutová terapie

279 Kč
223 Kč
Stínejte své draky soucitně - 20%
Klíčové poznatky a praktická cvičení od renomovaného terapeuta Malcolma Sterna vycházející z jeho třicetileté intenzivní skupinové praxe a bolestivé zkušenosti rodiče, který přišel o svého potomka.
psychologie
Ukázky

Stínejte své draky soucitně

219 Kč
175 Kč
Tajemství šťastných vztahů - 20%
„Ani by mě nenapadlo, že po třiceti letech manželství, kde panoval chlad a odcizení, se můžeme milovat ještě víc než na začátku! Že naše sexualita bude tak živá a mnohem krásnější!“ Jsem nesmírně vděčná za to, že taková slova slýchám a čtu v mnoha různých obměnách od párů všech generací.
psychologie
Ukázky

Tajemství šťastných vztahů

279 Kč
223 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Demence - Hodnoticí techniky a nástroje - 20%
Cílem monografie je v ucelené podobě zpracovat problematiku měřicích nástrojů pro vybrané domény u pacientů s demencí – výživu, bolest, funkční stav, riziko vzniku dekubitů, bezpečnost, kognitivní funkce, delirium, poruchy chování a nálady a kvalitu života.
psychologie
Ukázky

Demence - Hodnoticí techniky a nástroje

314 Kč
251 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
Hypnoterapie - 20%
Příručka byla vydaná v rámci projektu podpory hypnoterapeutů v České Republice Britskou asociací terapeutů a hypnoterapeutů.
psychologie
Ukázky

Hypnoterapie

49 Kč
39 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
psychologie
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>