Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
povídky

Dnes jsem se rozhodl zabít - 21%
Krátké povídky zobrazují s lehkou nadsázkou životní situace, nad kterými zůstává rozum stát.
povídky
Ukázky

Dnes jsem se rozhodl zabít

29 Kč
23 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Bludiště snů - 20%
Výběr nejlepších sci-fi povídek Ladislava Szalaie, stálice na nebi vědeckofantastické literatury.
povídky
Ukázky

Bludiště snů

69 Kč
55 Kč
Hašiš a jasnozřivost - 20%
Krátké povídky vztahující se, byť někdy jen okrajově, k Praze, byly napsány na sklonku autorova života. V textech se mísí Meyrinkův osobitý humor s tajemnem, mystikou, ale i zcela obyčejnými jevy.
povídky
Ukázky

Hašiš a jasnozřivost

49 Kč
39 Kč
Dvojnásobný dvojník - 20%
Kniha Dvojnásobný dvojník představuje zajímavý experiment žánru science fiction: Zdeněk Rosenbaum a Ladislav Szalai si zadali deset témat a každý na dané téma napsal povídku se stejným názvem.
povídky
Ukázky

Dvojnásobný dvojník

69 Kč
55 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Zapomenutý vesmír - 20%
Soubor čtrnácti povídek žánru science fiction představuje svérázného autora, jemuž nechybí originální nápady, bystré postřehy a satirické ostří, namířené na neduhy současné civilizace, groteskně zvětšené a promítnuté do budoucího času.
povídky
Ukázky

Zapomenutý vesmír

69 Kč
55 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Povídky - 21%
(1x)
Sadeho povídky v tomto souboru jsou výběrem z francouzského originálu L’Époux complaisant et autres récits (Úslužný manžel a další příběhy), publikovaného v roce 1968.
povídky
Ukázky

Povídky

63 Kč
50 Kč
Zmizet - 20%
(8x)
Soubor tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 30 položek
<< < 1 2