Nejprodávanější audioknihy - únor 2023
světová

Robinson Crusoe - 11%
Těžko bychom hledali čtenáře, který by už od dětských let neznal – většinou ovšem v úpravách či převyprávěních – jádro tohoto klasického díla anglické literatury.
světová

Robinson Crusoe

314 Kč
279 Kč
Sicilián - 11%
Po dvouletém nuceném exilu na Sicílii se má Michale Corleone vrátit do New Yorku, Kmotr ho však ještě před odjezdem pověří posledním úkolem – má s sebou přivézt Salvatora Giuliana, legendárního sicilského hrdinu, známého pod přezdívkou Turi, který žije mimo zákon a bojuje proti římské vládě a sicilské mafii, vedené donem Crocem.
světová

Sicilián

314 Kč
279 Kč
Vrah andělů - 11%
Jessica Blackwoodová doufá, že její kariéra iluzionistky už je minulostí… Jenže vrah se zdánlivě nadpřirozenými schopnostmi ji donutí znovu si všechny triky a kouzla připomenout!
světová

Vrah andělů

314 Kč
279 Kč
Narrenturm - 11%
(2x)
První díl z Husitské trilogie je skvělou směsí rytířské romance, fantasy románu a napětí, okořeněné velkou dávkou humoru od mistra polské fantasy.
světová

Narrenturm

449 Kč
399 Kč
Něfo - 11%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

světová

Něfo

314 Kč
279 Kč
Nohy z jílu - 11%
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.
světová

Nohy z jílu

359 Kč
319 Kč
Stráže! Stráže! - 11%
(2x)
8. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
světová

Stráže! Stráže!

323 Kč
287 Kč
Rytíř Sedmi království - 11%
(2x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

světová

Rytíř Sedmi království

359 Kč
319 Kč
Atuánské hrobky / Nejvzdálenější pobřeží - 11%
(1x)
Vzali jí vše: domov, rodinu, dětství. Dali jí jméno Arha, Pozřená, a zasvětili její život starodávným, bezejmenným silám země. Napínavá fantasy.
světová

Atuánské hrobky / Nejvzdálenější pobřeží

511 Kč
454 Kč
Barí, syn Kazanův - 20%
Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny.
světová
Ukázky

Barí, syn Kazanův

249 Kč
199 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo - 20%
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

světová
Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

389 Kč
311 Kč
Duch Llana Estacada - 11%
Old Shatterhand a Vinnetou na scéně – záruka dobrého konce. Díky semknutému ději je příběh jedním z nejlepších, které Karel May napsal. Nepostrádá napětí, ale i vtipnou lehkost a odhodlané postavy.
světová

Duch Llana Estacada

268 Kč
238 Kč
Firma - 11%
(2x)
Memphiská právnická firma Bendini, Lambert a Locke se specializuje na daňovou problematiku – je malá, nenápadná, ale velice úspěšná.
světová

Firma

314 Kč
279 Kč
Hvězdy nám nepřály - 11%
(8x)
„Nejvtipnější smutný příběh“ vypráví 16tiletá Hazel, jež od dětství trpí rakovinou a na nemoc, která ji jednou zabije, pohlíží s ironií. Pak se ale na schůzce podpůrné skupiny sblíží s Augustem, jemuž se chorobu podařilo překonat.
světová

Hvězdy nám nepřály

314 Kč
279 Kč
Jeden život - 11%
(1x)
Jeden život je prvním z Maupassantových šesti románů a po Miláčkovi nejznámější.
světová

Jeden život

319 Kč
283 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
světová
Ukázky

Kluk v sukních

299 Kč
239 Kč
Marley a já - 11%
(1x)
Nezapomenutelný příběh rodiny a úžasně neurotického psa, který je naučil, na čem v životě skutečně záleží.
světová

Marley a já

358 Kč
318 Kč
Muž, který zemřel dvakrát - 11%

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole.

světová

Muž, který zemřel dvakrát

395 Kč
351 Kč
Postrach jezera & Dech smrti - 11%

Strach je nejhorší vězení. A proto se ničeho nebojte, ani čarodějnic (v sobě)! Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného – Alrik se propadne pod led! Sídlí snad pod vodou temné síly?

světová

Postrach jezera & Dech smrti

296 Kč
263 Kč
Útěk do divočiny - 20%
Autor líčí příběh mladého muže z dobře situované rodiny, který tragicky zahynul při své osamělé pouti Amerikou v syrové aljašské divočině.
světová
Ukázky

Útěk do divočiny

388 Kč
310 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>