Nejprodávanější tituly - únor 2023
sci-fi a fantasy

Mistborn: Hrdina věků - 11%
(1x)
Závěrečná kniha trilogie Mistborn.
sci-fi a fantasy

Mistborn: Hrdina věků

413 Kč
367 Kč
Nevídaní akademikové - 11%
(1x)
Třicátá třetí kniha série Úžasná Zeměplocha. Do prastarého města Ankh-Morporku dorazil fotbal! Ne ten starodávný, plný hrubého okopávání a odstrkování, ale ten nový, rychlý.
sci-fi a fantasy

Nevídaní akademikové

282 Kč
250 Kč
Warhammer - Otrávená krev - 11%
Třetí kniha série Černá srdce. Ve třetí knize cyklu Černá srdce doprovází Reinerova jednotka odsouzenců svého „zaměstnavatele" hraběte Manfreda do města Talabheim, mezi jehož obyvateli se šíří podivná nákaza.
sci-fi a fantasy

Warhammer - Otrávená krev

206 Kč
183 Kč
Arkonidský lovec
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
sci-fi a fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě - 6%
(2x)
Postkatastrofický román popisující osud komunity, která se po atomovém výbuchu snaží přežít. Přes chmurné ladění jde o jeden z nejoptimističtějších Dickových románů.
sci-fi a fantasy

Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě

202 Kč
190 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
sci-fi a fantasy

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Hvězdný bastard
Kantiran je sirotek, své rodiče nikdy nepoznal. Přesto však tento mladý muž, vyrůstající na planetě Creiff, pokryté divokou džunglí, ví, že jeho matkou byla žena z planety Arkon a otcem jakýsi pozemšťan, přímo ze Země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hvězdný bastard

30 Kč
Hyperšok
Kantiranův divoký útěk pokračuje - jeho cíl je přitom stále nejistý. Současně dochází v Mléčné dráze k zásadním změnám, a to v míře, která překračuje všechna očekávání...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hyperšok

30 Kč
Valnirova zhouba - 11%
První kniha trilogie Černá srdce.
Odsouzenec k smrti Reiner Hetsau a jeho přátelé zločinci mají jedinou šanci uniknout katově smyčce: vydat se na výpravu hluboko do území ovládaného uctívači démonů pro svatou relikvii. Veškeré šance jsou proti nim...
sci-fi a fantasy

Valnirova zhouba

188 Kč
167 Kč
Warhammer - Zlomené kopí - 11%
Druhá kniha trilogie Černá srdce.
sci-fi a fantasy

Warhammer - Zlomené kopí

188 Kč
167 Kč
Duch z Grand Banks - 11%
Píše se rok 2012: sto let po potopení Titaniku. Dvě z nejmocnějších společností světa, z nichž každá je vedena excentrickým multimilionářem, se utkají v závodě o to, komu se dříve podaří nalézt způsob, jak vyzvednout luxusní transoceánský parník.
sci-fi a fantasy

Duch z Grand Banks

224 Kč
199 Kč
Mistborn: Finální říše - 20%
(2x)
Příběh je plný napětí, intrik, překážek, nečekaných zvratů i vtipu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mistborn: Finální říše

174 Kč
139 Kč
Slepota - 11%
Pán Slepé věže – obrovské pevnosti hostící bezpočet telepatů – byl zavražděn a vypátráním jeho vraha je pověřena důstojnice....
Třetí kniha Trilogie o Shiře Calpurnii z cyklu temné science fiction Warhammer 40000.
sci-fi a fantasy

Slepota

188 Kč
167 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Hvězdný prach - 11%
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
sci-fi a fantasy

Hvězdný prach

314 Kč
279 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno II. - 6%
Druhý díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno II.

246 Kč
231 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Valis - 6%
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi a fantasy

Valis

220 Kč
207 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
sci-fi a fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 701 - 720 z 732 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>