Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
zdraví a životní styl

Energie! - 20%
(1x)
Jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Energie!

398 Kč
318 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Mystický léčitel - 20%
Chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct?
zdraví a životní styl
Ukázky

Mystický léčitel

509 Kč
407 Kč
Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin - 20%
Pro všechny fanoušky léčivých rostlin, kteří rádi využívají jejich sílu pro své zdraví. Léčivé oleje, krémy a masti vyrobené z bylin dokážou ulevit od mnoha zdravotních potíží. Expert na léčivé rostliny Rudi Beiser krok za krokem vysvětluje různé metody výroby olejových výtažků a dává návod, jak je správně použít.
zdraví a životní styl
Ukázky

Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin

279 Kč
223 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
zdraví a životní styl
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Voda zdravá, léčivá, životadárná - 20%
Průkopnický lékař a uznávaný autor knihy Jak vaše tělo volá po vodě ukazuje na základě více než dvacetiletého klinického a vědeckého výzkumu funkce vody v těle, jak voda dokáže pomoci při obrovském množství zdravotních problémů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Voda zdravá, léčivá, životadárná

255 Kč
204 Kč
Zdravá střeva - 20%
Kniha popisuje vliv střevního mikrobiomu na celé lidské tělo, na nemoci, na imunitu – z čeho se mikrobiom skládá, jak funguje, na co všechno má vliv (od střevních potíží po deprese, různé štěpení a zpracovávání hormonů, obezitu, cukrovku).
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

288 Kč
230 Kč
Detox jako cesta ke zdraví - 20%
Škodlivé jedy a patogeny ohrožují naše zdraví ještě před narozením, setkáváme se s nimi každý den, omezují a zhoršují kvalitu našich životů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detox jako cesta ke zdraví

594 Kč
475 Kč
Jak říct ne cukru - 20%
Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak říct ne cukru

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>