Nejprodávanější tituly - únor 2023
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Dobrý sex - 11%
Jessica Graham v tomto osobním a upřímném průvodci, který se věnuje zkoumání bdělé pozornosti v sexu, ukazuje, že hluboký spirituální život a výjimečný sex se vzájemně nevylučují a že ani není nutné, abychom se vzdávali zábavy a dobrodružství.
partnerství

Dobrý sex

331 Kč
294 Kč
Kámasútra expert - 11%
Tato vzrušující kniha vás krok za krokem provede všemi smyslnými pozicemi, se kterými dosáhnete nekonečné rozkoše.
partnerství

Kámasútra expert

386 Kč
343 Kč
Láskyplná setkávání - 11%
Kniha pojednává o situacích, které ohrožují harmonický vztah (přehnaná závislost jednoho partnera, nezralost), o úskalích řešitelných v párové terapii (triangulace, přerámování, neutrální postoj terapeuta), o důležitosti prvního setkání,...
partnerství

Láskyplná setkávání

89 Kč
79 Kč
Pět jazyků lásky pro děti - 11%
Světový bestseller Pět jazyků lásky pomohl milionům párů po celém světě odhalit tajemství láskyplného a trvalého vztahu. Teď máte příležitost naučit se promlouvat jazyky lásky vašich dětí.
partnerství

Pět jazyků lásky pro děti

332 Kč
295 Kč
Sedm podob lásky - 11%
Světový bestseller Pět jazyků lásky má pokračování. Zatímco v první knize nás Gary Chapman učí, jaké jsou jazyky lásky, tedy způsoby, jak lidé vyjadřují a přijímají lásku, kniha Sedm podob lásky jde o krok dále.
partnerství

Sedm podob lásky

332 Kč
295 Kč
Tajemství šťastných vztahů - 20%
„Ani by mě nenapadlo, že po třiceti letech manželství, kde panoval chlad a odcizení, se můžeme milovat ještě víc než na začátku! Že naše sexualita bude tak živá a mnohem krásnější!“ Jsem nesmírně vděčná za to, že taková slova slýchám a čtu v mnoha různých obměnách od párů všech generací.
partnerství
Ukázky

Tajemství šťastných vztahů

279 Kč
223 Kč
Anatomie vzrušení ženy - 6%
(1x)
Vědomá práce s tělem a sexualitou je nejrychlejší cestou tělesného i duševního sebeuzdravování a osobního rozvoje.
partnerství

Anatomie vzrušení ženy

331 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>