Nejprodávanější tituly - únor 2023
zdraví a výchova dětí

Pracovní sešit předškoláka - 11%
Do školy s úsměvem. Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pracovní sešit předškoláka

179 Kč
159 Kč
Toho dna se dotýkám už málo
Kniha Toho dna se dotýkám už málo přináší životní příběhy lidí se zkušeností s poruchami příjmu potravy, kteří se zotavili nebo uzdravili. Motivací literární redaktorky a editorky Martiny Lupínkové byla vlastní zkušenost s poruchou příjmu potravy.
zdraví a výchova dětí

Toho dna se dotýkám už málo

930 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
zdraví a výchova dětí

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Mami, mám hlad - 11%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
zdraví a výchova dětí

Mami, mám hlad

323 Kč
287 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
zdraví a výchova dětí

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Malý zajíček - Tvary - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat základní tvary.
zdraví a výchova dětí

Malý zajíček - Tvary

62 Kč
55 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

zdraví a výchova dětí

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 265 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>