Nejprodávanější tituly - únor 2023
romány

Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Dům hedvábí 3: Odkaz
Dům hedvábí přímo překypuje štěstím. Angela a Vittorio plánují svatbu a Nathaliin synek je zdejší malé sluníčko. Nečekaně se ale nad rodinou začnou stahovat mračna. Příbuzní Lorenzovy první ženy totiž vznesli nárok na Dům hedvábí.
romány
Ukázky

Dům hedvábí 3: Odkaz

289 Kč
Tisíc a jeden den
(1x)
Po nešťastném manželství se starším pilotem Falkem se Katharina bezhlavě zamiluje do Bernda. Oddaně ho následuje do Íránu, kam Bernd odchází za prací.
romány

Tisíc a jeden den

296 Kč
Až uvidíš moře
(7x)

Cizincem ve vlastní zemi. Románový debut známé novinářky..

V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko.

romány
Ukázky

Až uvidíš moře

404 Kč
Temná strana
Do bezstarostného dětství Zoe Morganové a její sestry Rose zasáhne zákeřná nemoc. Teprve tříleté Rose je diagnostikována leukémie. Zoe jen smutně přihlíží posledním dnům své milované sestry, pro kterou se rodiče snaží udělat vše, co je v jejich silác
romány

Temná strana

269 Kč
Nejsem jako vy
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek.
romány

Nejsem jako vy

449 Kč
Pláž v Chorvatsku
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Ostrý střih
(1x)
Strhující příběh lásky, vášní a zločinu, v němž je vše jinak, než se na první pohled zdá. Senzační vraždu Paula Wheelera ve výtahu hotelu je třeba rychle vyřešit; nechybí velké peníze, rodinná rivalita ani krásná milenka Julie.
romány

Ostrý střih

323 Kč
Podívej se podruhé
Nový román od autorky bestsellerů Nemusíš!, Nesejdeš z cesty, Jedna z pěti a Okno s dívkou a ptáčkem
romány

Podívej se podruhé

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 193 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>