Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
romantika

Princezna - 20%
(1x)
Presley Marksové se v její svatební den přihodilo nečekané klišé: stala se z ní odkopnutá nevěsta. Musí v bílých svatebních šatech předstoupit před své přátele a rodinu a oznámit jim, že její snoubenec na svatbu zapomněl.
romantika
Ukázky

Princezna

250 Kč
200 Kč
Úkryt na Vysočině - 20%
Kapitán Lucas Johns-Ives je zraněn v bitvě, v níž jeho bratr přišel o život. Rány na těle se zahojí, avšak jeho duši nepřestává pronásledovat pocit viny, že bratra nedokázal ochránit.
romantika
Ukázky

Úkryt na Vysočině

109 Kč
87 Kč
Rebel z Royalu - 20%
Rafael Wentworth, černá ovce rodiny, krátce po návratu do Royalu zachránil v ošemetné situaci neznámou krásku. Následoval společně strávený večer i noc a Rafael si začínal neodbytně uvědomovat, že tentokrát chce od nově navázané známosti mnohem víc.
romantika
Ukázky

Rebel z Royalu

69 Kč
55 Kč
Tanec za odpuštění - 20%
Volné pokračování žhavého románu Haka za lilii. Tentokrát se autorka zaměřila na (nejen milostný) život Jacka Paraty, kapitána ragbyového týmu All Blacks, a jeho milostné klopýtání.
romantika
Ukázky

Tanec za odpuštění

424 Kč
339 Kč
Travis - 20%
(1x)
Travis Hale, náčelník policie idylického městečka Pelion, má všechno, o čem se mu kdy snilo. Ženy mu padají k nohám, je milujícím strýčkem synovců a neteře a rodina mu už z větší části odpustila dávnou zradu, jíž se dopustil na svém bratru Archerovi.
romantika
Ukázky

Travis

279 Kč
223 Kč
Kavárna v Kodani - 20%
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
romantika
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
271 Kč
Moje poslední vévodkyně - 20%
Vtipný a tematicky neotřelý příběh z aristokratického prostředí druhé poloviny 18. století.
romantika
Ukázky

Moje poslední vévodkyně

199 Kč
159 Kč
Past na knihomolku - 20%
Holleyin poklidný život udělá pořádný kotrmelec, když do jejího malého knihkupectví v Montaně zavítá baseballový hráč Sebastian Stone. Nejde ani tak o to, že Seb je sportovní superstar, ale spíš o to, že jí kdysi zlomil srdce.
romantika
Ukázky

Past na knihomolku

269 Kč
215 Kč
Svůdný ochránce - 20%
Temperance je půvabná, vtipná, velmi temperamentní a nezávislá dívka. A ještě k tomu má matku, která svou krásou přitahuje muže a skandály jako světlo noční můry.
romantika
Ukázky

Svůdný ochránce

109 Kč
87 Kč
Twisted Love - Láska na ostří nože - 20%
(1x)
Má srdce z ledu... ale pro ni by spálil celý svět. Alex Volkov je ďábel s tváří anděla a s prokletou minulostí, jíž nemůže uniknout.
romantika
Ukázky

Twisted Love - Láska na ostří nože

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 288 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>