Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
česká

Vodník - 20%
(4x)
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
česká
Ukázky

Vodník

279 Kč
223 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 20%
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

česká
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
238 Kč
Šikmý kostel - 20%
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
183 Kč
Jak to celé přežít a nezbláznit se - 20%
(3x)
Životní příběh onkologické pacientky a foodblogerky Denisy Cziglové, který rozesmutní i rozveselí, zahřeje i rozladí, pohladí na duši a potěší vaše chuťové pohárky.
česká
Ukázky

Jak to celé přežít a nezbláznit se

199 Kč
159 Kč
Klášterem obchází ďábel - 20%
(1x)
Po nečekané smrti Rudolfa Habsburského řečeného Kaše se na český trůn vrátil Jindřich Korutanský, manžel nejstarší dcery Václava II. Anny Přemyslovny.
česká
Ukázky

Klášterem obchází ďábel

239 Kč
191 Kč
Počkej na moře - 0%
(5x)
Milostný gay příběh z Anglie 60. let pojednávající o křehkosti lidských vztahů, o životních volbách a odvaze jít si za svým. O okamžicích, které by mohly trvat věčnost.
česká
Ukázky

Počkej na moře

239 Kč
238 Kč
Nebe nad Perninkem
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
česká
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
Made in Korea II - 20%
(2x)
Pokračování úspěšného sborníku Made in Korea přináší dalších třicet sedm pohledů na rozdělený poloostrov.
česká
Ukázky

Made in Korea II

190 Kč
152 Kč
Neděle odpoledne - 20%
(6x)
Každá rodina má své tradice. Některá má navíc i tajemství.
česká
Ukázky

Neděle odpoledne

279 Kč
223 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
česká
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>