Nejprodávanější tituly - únor 2023
předškoláci

Mazlíčci - Moje první samolepky - 11%
S touto hravou knížkou plnou samolepek a aktivit se děti nudit rozhodně nebudou! Použij pastelky k vybarvování, dokresluj a vyplňuj aktivity na každé stránce. Kde najdeš prázdný tvar, tam chybí samolepka.
předškoláci

Mazlíčci - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa - 11%
Vstup do lesa a poznej spoustu nových přátel v této roztomilé knize plné aktivit. Kresli, vybarvuj, doplňuj a nalepuj samolepky… no zkrátka se pojď dobře bavit!
předškoláci

Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa

89 Kč
79 Kč
Školní zralost a odklady školní docházky - 11%
Příprava na školu v práci pedagoga mateřské školy.
předškoláci

Školní zralost a odklady školní docházky

329 Kč
292 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
předškoláci

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
předškoláci
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Ferda, Beruška a Pytlík & Ferda sporty všeho druhu - 11%
Plejáda populárních českých herců účinkuje ve dvou příbězích podle knížek Ondřeje Sekory o Ferdovi Mravencovi a jeho přátelích.
předškoláci

Ferda, Beruška a Pytlík & Ferda sporty všeho druhu

210 Kč
186 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
předškoláci

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
předškoláci

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
předškoláci

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 137 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>