Nejprodávanější tituly - únor 2023
druhý stupeň

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk - 11%
Bohatě barevně ilustrovaná kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii, je určena již žákům II. stupně ZŠ, a nabízí odpovědi i na takové otázky, jako proč římský císař Nero kvákal, jak vypadal egyptský dětský účes....
druhý stupeň

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk

449 Kč
399 Kč
Pan Nikdo a bílá tma - 11%
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
druhý stupeň
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
239 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
druhý stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

druhý stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Tak pravil Nietzsche - 11%
Objevte hlavní témata, kterými se zabývá kniha Tak pravil Zarathustra: překonání sebe sama, zpochybnění morálky založené na vině, protiklad radosti a zášti... Pojmy jako smrt Boha, nadčlověka a věčný návrat jsou prezentovány průzračně a poeticky.
druhý stupeň
Ukázky

Tak pravil Nietzsche

233 Kč
207 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
druhý stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Půlnoční gang - 11%
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
druhý stupeň
Ukázky

Půlnoční gang

358 Kč
318 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
druhý stupeň
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
druhý stupeň

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 163 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>