Nejprodávanější tituly - únor 2023
příběhy ze života

Tajemství jeskyně pokladů - 11%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

242 Kč
215 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Jana: Povodeň - 11%
Jana chodí do 4. B, stejně jako Kája a Claudie, o kterých vyprávěl předchozí díl. Neprožívá zrovna šťastné období - ukázalo se, že bude muset nosit brýle, za které se stydí, a taky ji paní učitelka Maruška přesadila k Pavlovi, kterého nemá ráda
příběhy ze života

Jana: Povodeň

224 Kč
199 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

příběhy ze života

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
příběhy ze života
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Beránek Štístko - 11%
Jasmínka a její parťák Tom se pouští do další záchranné akci. Jasmínka má velký sen - chtěla by mít záchrannou stanici pro zvířátka, která nade vše miluje.
příběhy ze života
Ukázky

Beránek Štístko

224 Kč
199 Kč
Když potřebuje zachránit vrtulník - 11%
Když v leteckém muzeu objeví žáci poničený vrtulník Mi-2, který se jim představí jako Terezka, přemluví paní učitelku, aby ho společně s majitelem muzea opravili.
příběhy ze života

Když potřebuje zachránit vrtulník

242 Kč
215 Kč
Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá - 11%
Lili se musí postarat o osiřelé lední medvídě! A není to vůbec snadné – Nanuk, jak se medvídek jmenuje, je totiž pěkný divoch. Nejlepší by bylo, kdyby se ho ujal lední medvěd, který žije v zoo.
příběhy ze života

Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá

233 Kč
207 Kč
Morčecí pohádky - 20%
Morčecí kamarádi představují vtipnými krátkými příběhy deset různých povahových vlastností a dovedností. Kniha popisuje jednotlivé charaktery morčecích kamarádů a vypráví o tom, čím jsou tihle chlupatí šikulové zajímaví.
příběhy ze života
Ukázky

Morčecí pohádky

199 Kč
159 Kč
Praštěné příhody Berty a Týny - 11%
Berta a Týna jsou kamarádky. A kromě toho jsou také… psi. Tedy pardon, psí dámy. Každá je z jiného těsta, ale hodí se k sobě jako knoflík a knoflíková dírka. Nebo jako vidlička a nůž. Pepř a sůl. Skylla a Charybda. No prostě, ideální dvojka.
příběhy ze života

Praštěné příhody Berty a Týny

269 Kč
239 Kč
Přidej slunci paprsek - 11%
(2x)
Desetiletá Maruška se s maminkou a malým bráškou přestěhovali z města na vesnici. Žije tu maminčina babička, která má Alzheimera a nemůže zůstávat v domě sama.
příběhy ze života
Ukázky

Přidej slunci paprsek

314 Kč
279 Kč
Strašidýlko Stráša - 11%
(3x)
Postavit se strachu čelem je s kamarády mnohem snazší! Představte si malé strašidlo.
příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

242 Kč
215 Kč
V obležení - 11%
Lukáše, Jakuba, Františka a Kateřinu posílají jejich otcové z Brna na Nový hrad ukrytý v hlubokých lesích Moravského krasu, aby je ochránili před třicetiletou válkou.
příběhy ze života
Ukázky

V obležení

332 Kč
295 Kč
Alenčina čítanka - 11%
Půvabné ilustrace Heleny Zmatlíkové doprovázejí Alenčiny veselé příběhy, úsměvné pohádky o zvířátkách a věcech, které Alenku obklopují.
příběhy ze života

Alenčina čítanka

314 Kč
279 Kč
Belinda a tajemný výlet - 11%
Belinda střídavou péči zkrátka nesnáší. Jeden týden žije u mámy, jeden zase u táty. Má pocit, že není nikde doma. Její maminka Jasmína ji po dlouhém váhání vezme o letních prázdninách na tajemný výlet do krajiny svého mládí.
příběhy ze života

Belinda a tajemný výlet

323 Kč
287 Kč
Cirkus Svět - 11%
Bylo nebylo, jedné děsivé noci se po temné cestě řítí ve svém mňoukomobilu strašlivý černokněžník Raven se svým šoférem Netopiriusem.
příběhy ze života

Cirkus Svět

296 Kč
263 Kč
Čaj s kapkou jedu - 11%
Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.
příběhy ze života
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

314 Kč
279 Kč
Deník malého Minecrafťáka 3 - 11%
Minusův trénink pokračuje. Po nedávném útoku mobů se celá vesnice rozhodla na jejich další nájezd připravit.
příběhy ze života

Deník malého Minecrafťáka 3

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 177 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>