Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
medicína

Krysí muž a Vlčí muž - 11%
Při četbě Freudových případových studií se ukazuje nejen to, že Freud byl schopen mistrovsky analyzovat lidské nitro a promluvit o vytěsněných stránkách lidské duše, ale i to, že jeho výpovědi mají vysokou literární úroveň.
medicína

Krysí muž a Vlčí muž

404 Kč
359 Kč
Léčivá moc dotyků - 11%
Autorka je známá polská lékařka aplikující přírodní metody. Ve své knize nás uvádí do tajemství zdravotních masáží: akupresury chodidel a japonské masáže shiatsu.
medicína

Léčivá moc dotyků

206 Kč
183 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Paliativní medicína pro praxi - 11%
Kniha přináší praktické návody k řešení nejčastějších tělesných a psychických projevů pokročilých stadií onkologických i neonkologických nemocí.
medicína

Paliativní medicína pro praxi

891 Kč
792 Kč
Povolání chirurg: specifická pomáhající profese - 11%
Kniha je pokusem alespoň částečně odkrýt specifika chirurgické profese. Prolíná se v ní pohled chirurgů, s nimiž autor vedl rozhovory, s pohledem zvenčí. Je to pohled pedagoga, mezioborově orientovaného.
medicína

Povolání chirurg: specifická pomáhající profese

326 Kč
290 Kč
Praktický průvodce současnou kardiologií - 11%

Tato kompaktní publikace by měla sloužit praktickým lékařům i nejširší veřejnosti jako praktický a srozumitelným jazykem sepsaný souhrn nejpodstatnějších kardiovaskulárních onemocnění, s nimiž se setkáváme u našich nemocných.

medicína

Praktický průvodce současnou kardiologií

314 Kč
279 Kč
Příběh československé psychologie II. - 11%
Druhý svazek knihy Příběh československé psychologie mapuje novodobou historii československé psychologie prostřednictvím vyprávění jejích žijících spolutvůrců.
medicína

Příběh československé psychologie II.

449 Kč
399 Kč
Psychoanalytická psychoterapie - 11%
Kniha uznávané psychoterapeutky a autorky Psychoanalytické diagnózy se věnuje psychodynamické léčbě a popisuje základní principy praxe vč. efektivního naslouchání a rozhovoru, přenosu a protipřenosu,...
medicína

Psychoanalytická psychoterapie

629 Kč
559 Kč
Rozhovory se sériovými vrahy - 11%
„Kdo zápasí s nestvůrami, ať se má na pozoru, aby se při tom sám nestal nestvůrou.
medicína

Rozhovory se sériovými vrahy

449 Kč
399 Kč
Spoušťové body - 11%
Trpíte chronickými bolestmi? Operace a další invazivní techniky nejsou jediným řešením. Zbavte se chronické bolesti sami – kdykoliv a kdekoliv! Bolest je často přenesená z jiných oblastí těla, občas i velmi vzdálených místu, které právě bolí.
medicína

Spoušťové body

809 Kč
719 Kč
Tuberkulóza a společnost - 11%
Obavy z nemocí, které jsou považovány za nevyléčitelné či těžko léčitelné, jsou ve společnosti přítomny od nepaměti. Onemocnění přináší do života každého jedince nejistotu, nabourává jeho dosavadní život a sociální role, které do té doby zastával.
medicína

Tuberkulóza a společnost

446 Kč
396 Kč
Vše o hemodialýze pro sestry - 11%
Od vydání oblíbené příručky Vše o hemodialýze pro sestry uplynulo více než čtrnáct let, autorka tedy připravila vydání nové a rozšířené. Potřebu nového vydání nevyvolaly jen změny v technice a farmakologii, ale i nárůst počtu hemodialyzačních výkonů.
medicína

Vše o hemodialýze pro sestry

261 Kč
232 Kč
Dětská endokrinologie do kapsy - 11%
Cílem publikace je podat především praktickým lékařům pro děti a dorost a pediatrům na lůžkových odděleních přehledné a srozumitelné informace o nejčastějších poruchách endokrinního systému u dětí a dospívajících...
medicína

Dětská endokrinologie do kapsy

266 Kč
236 Kč
Mozek a ticho - 11%
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
medicína

Mozek a ticho

261 Kč
232 Kč
Spoušťové body a jejich odstraňování - 11%
(1x)
Nejrůznější tělesné potíže a pohybová omezení začínají často svalovými poraněními.Autorka v této knize poskytuje návod k léčbě i prevenci takových svalových poranění.
medicína

Spoušťové body a jejich odstraňování

358 Kč
318 Kč
Syndrom Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser - 11%
Syndrom Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser (MRKH) je jednou z vrozených vývojových vad reprodukčních orgánů ženy, jejímž hlavním rysem je ageneze dělohy a horních dvou třetin pochvy u žen s normálním ženským karyotypem 46,XX.
medicína

Syndrom Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser

266 Kč
236 Kč
Základy lékařské genetiky - 11%
Kniha je určena především studentům medicíny, jimž poskytuje dobrý základ k přípravě na zkoušku z lékařské biologie, popř. klinické genetiky.
medicína

Základy lékařské genetiky

621 Kč
552 Kč
Základy sociální psychologie - 11%
Přehledně, systematicky, ale čtivě napsaná učebnice shrnuje základní teorie a výzkumy jednoho z nejdůležitějších oborů psychologie.
medicína

Základy sociální psychologie

251 Kč
223 Kč
Zdravá záda / Zdravá chůze - 11%
Hlavní téma knihy je práce svalů v době pohybu.
medicína

Zdravá záda / Zdravá chůze

360 Kč
320 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>