Nejprodávanější tituly - únor 2023
křesťanství

Hořící Láska přichází mezi vás! - 11%
Nakolik vyzýval Tolstoj k odkládání zbraní a vybízel k abstraktnímu usmiřování? Jak se falešným postojem pacifisty trápil Dostojevský? Nenapomohl pasivní přístup k nastolení ruské revoluce?
křesťanství

Hořící Láska přichází mezi vás!

315 Kč
280 Kč
Husovská dilemata - 20%
(1x)
Jaké byly osobnost a doba mistra Jana Husa? Na tyto a další otázky hledá ve své knize odpověď teolog Ctirad Václav Pospíšil. O tématech publikace a dalším kontextu hovoří v šestidílném cyklu, který se věnuje právě mistru Janovi a jeho odkazu.
křesťanství
Ukázky

Husovská dilemata

199 Kč
159 Kč
Karel a Zita Habsburští - Duchovní životopis - 11%
O posledním císařském páru Rakouska-Uherska už vyšla řada publikací a neustále přibývají další. Elizabeth Montfortová však zvolila nebývalou perspektivu – přibližuje nám duchovní život Karla a Zity Habsburských.
křesťanství

Karel a Zita Habsburští - Duchovní životopis

269 Kč
239 Kč
Ke kněžství ženy - 20%
Otevřít diskusi o roli a místě ženy v katolické církvi, zvlášť vedenou touhou po kněžství, vyžadovalo v 80. letech 20. století velikou osobní odvahu. Budoucí docentka teologie Mireia Ryšková nalezla partnera k dialogu ve faráři Josefu Zvěřinovi.
křesťanství
Ukázky

Ke kněžství ženy

100 Kč
80 Kč
Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů - 11%
Vysoké hodnocení tělesnosti je jedním z nejnápadnějších rysů, které křesťanství vneslo do kultury a myšlení pozdní antiky. Víra v Boha, který se vtělil, měla přitom vliv také na představu o člověku.
křesťanství

Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů

243 Kč
216 Kč
Následovat člověka do Božího království - 11%
Kniha chce ukázat, jak křesťanská etika vyrůstá z bible a jaké obtíže při tom musí překonávat. Nastiňuje dějinný vývoj křesťanských mravů. A konečně se věnuje i hlavním tématům katolické etiky, jako je svědomí, přirozený zákon, morální skutek, ...
křesťanství

Následovat člověka do Božího království

269 Kč
239 Kč
O zákonech v Teologické sumě
Pojednání o zákonech v Teologické sumě (STh I-II, q. 90–97) patří k základním pramenům západního etického myšlení. Nabízí odpovědi minimálně na dvě důležité otázky.
křesťanství

O zákonech v Teologické sumě

131 Kč
Odpustila jsem - Obnova srdcí po genocidě ve Rvandě - 11%
Kniha Odpustila jsem je nesmírně silným svědectvím o lásce, která je silnější než smrt: o tom, jak se Immaculée podařilo vzdát se touhy po pomstě a z hloubi srdce odpustit vrahům své rodiny. V síle této životodárné zkušenosti zatoužila vnášet lásku a
křesťanství

Odpustila jsem - Obnova srdcí po genocidě ve Rvandě

332 Kč
295 Kč
Opice Boží - 11%
Kniha „mistra pera“ Maxe Kašparů je sice vzhledem tak prostá a útlá, ale obsahově bohatá na životní příběhy, osobní zkušenosti, srozumitelnou víru, a především nepřehlédnutelnou radost ze života.
křesťanství

Opice Boží

135 Kč
120 Kč
Pán - 11%
Klasické dílo duchovní teologie (1. vydání 1937), v němž autor podává postavu Ježíše Krista, jak se s ní setkáváme v evangeliích, a poukazuje na tajemství jeho osoby, aniž je chce rušit.
křesťanství
Ukázky

Pán

719 Kč
639 Kč
Pane, obnov své zázraky - Charismata včera a dnes - 11%
Kniha popisuje, jak se dnes charismata používají „v terénu“, a také zmiňuje jejich výjimečné a překvapivé projevy. Autor předává jen své osobní zkušenosti a to, čeho byl sám svědkem.
křesťanství

Pane, obnov své zázraky - Charismata včera a dnes

350 Kč
311 Kč
Pozvedám své oči k horám - 11%
Autor pravděpodobně sám netuší, jak moc je jeho kniha výbušná, jak moc je neobyčejná, osvěžující, strhující, milá a jak moc je vzdálena jistě dobře míněným a nabádavým duchovním brožurkám našeho mládí...
křesťanství

Pozvedám své oči k horám

242 Kč
215 Kč
Pravý život křesťana - 11%
Klíčová kniha známého čínského kazatele a evangelisty, který byl 20 let vězněn pro svou víru a zemřel v r. 1972, sestavená z jeho kázání, promluv a poznámek.
křesťanství
Ukázky

Pravý život křesťana

269 Kč
239 Kč
Příběh Terezie z Lisieux - 11%
Terezie Martinová žila ve Francii v druhé polovině 19. století (1873–1897). V pouhých patnácti letech vstoupila do kláštera karmelitek v Lisieux, kde přijala řeholní jméno „Terezie od Dítěte Ježíše a Svaté Tváře”.
křesťanství

Příběh Terezie z Lisieux

260 Kč
231 Kč
Radost z Boha - 11%
Mohu vám zaručit, že když nebudete chtít, neodnesete si nic. Mohu Ti zaručit, že když budeš chtít… Bůh je jako pramen, ze kterého si každý odnese tolik, jak velkou si přinese nádobu.
křesťanství

Radost z Boha

260 Kč
231 Kč
Rektor bez kyslíku - 11%
První životopis kněze, pedagoga, publicisty, ale také politického vězně a především muže, který se zásadním způsobem podílel na formování bohoslovců jako rektor jediného kněžského semináře v obtížném období přelomu 60. a 70. let 20. století.
křesťanství

Rektor bez kyslíku

359 Kč
319 Kč
Sebedarování Kristovo - 11%
Jak máme rozumět smyslu stvořeného daru bytí, jestliže je jeho dárcem Bůh Otec, Syn a Duch svatý? Jak se mění naše porozumění skutečnosti, jestliže je jejím smyslem trinitární sebedarování?
křesťanství

Sebedarování Kristovo

251 Kč
223 Kč
Svátost smíření ve světle Ducha svatého - 11%
Zpověď je niterné setkání s Bohem, který mě stvořil, který je pramenem mého bytí. On dokáže léčit různá má zranění a ošetřit místa, kudy mi uniká životní síla a radost, a to i vzhledem k mé osobní historii.
křesťanství

Svátost smíření ve světle Ducha svatého

53 Kč
47 Kč
Tři svědkové. Mojžíš, Izaiáš, žalmista - 11%
Málokdo umí tak inspirativně mluvit o Starém zákonu jako biblista a starozákoník Jan Heller (1925-2008).
křesťanství

Tři svědkové. Mojžíš, Izaiáš, žalmista

261 Kč
232 Kč
Úvod do mariologie - 20%
Vzdělávací cyklus Ctirada Václava Pospíšila je snahou o teologické uchopení mariánské úcty. Autor uvádí do současného stavu mariologie v našich zemích. Podává zároveň to nejdůležitější z biblické teologie na dané téma.
křesťanství
Ukázky

Úvod do mariologie

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 134 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>