Nejprodávanější tituly - únor 2023
Předškolní výuka

Ten, kdo jiným jámu kopá - 11%
Ruku na srdce, každý z nás ve svém životě alespoň na chvíli zatoužil po tom stát se hrobníkem. Je v tom jakési morbidní poetično a na cylindry prý holky fakt letí. Navíc člověk potká spoustu zajímavých lidí, i když toho většinou už moc nenamluví.
Předškolní výuka

Ten, kdo jiným jámu kopá

212 Kč
188 Kč
Vědci v mateřské škole 2 - 11%
Co se stane s cukrem, který nasypeme do čaje? Odkud máme elektřinu? Podobné otázky podněcují dětskou zvídavost a učitel udělá to nejlepší, pokud dítěti neposkytne okamžitou odpověď, odborné věsvětlení. Věda není něco, co by se děti měly učit nazpaměť
Předškolní výuka

Vědci v mateřské škole 2

233 Kč
207 Kč
Činnosti k rozvíjení přírodovědné gramotnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace z ediční řady Komplexní metodiky pro předškolní vzdělávání přistupuje k problematice s vědomím, že učitelé  v mateřských školách obvykle nemají přírodovědné vzdělání.
Předškolní výuka

Činnosti k rozvíjení přírodovědné gramotnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Rozumím sobě, poznávám ostatní - 11%
Publikace je věnována zejména dětem předškolního věku a mladšího školního věku, ale také jejich pedagogům a rodičům. Zaměřuje se na rozvoj emoční a sociální stránky dítěte, jeho orientaci ve vztazích s dospělými i vrstevníky ve skupině.
Předškolní výuka

Rozumím sobě, poznávám ostatní

431 Kč
383 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
Předškolní výuka

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
Předškolní výuka

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Hrátky s batolátky - 11%
K zábavě i všestrannému rozvoji dítěte poslouží knížka plná říkadel a obrázků k hrám a cvičení rodičů s malými dětmi v domácím prostředí. Hrát si budou s různými pomůckami i bez nich.
Předškolní výuka

Hrátky s batolátky

89 Kč
79 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.
Předškolní výuka

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Hrajeme si s padákem - 11%
Kniha potěší učitele a vychovatele volající po širší nabídce kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou – padákem. Nabízí na padesát her s padákem a v poslední kapitole je doplněna hrami se stuhami a šátky.
Předškolní výuka

Hrajeme si s padákem

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
Předškolní výuka

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
Předškolní výuka

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Střepy snů - 20%

Staňte se na chvíli scénáristy, herci, režiséry nebo designéry a hraním vytvořte s přáteli nezapomenutelný příběh. Vezměte na sebe role smyšlených postav a sehrajte hru o jejich osudu. Střepy snů jsou tvůrčí hra o lidských snech a touhách.

Předškolní výuka
Ukázky

Střepy snů

180 Kč
144 Kč
Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - 20%
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi.
Předškolní výuka
Ukázky

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

135 Kč
108 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
Předškolní výuka

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
Předškolní výuka

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písanka 3 – První písmena - 11%
Umí vaše dítě napsat jednotlivá písmenka tvořící slova, např. mé, jsi, pa, ale, teta, Ola, táta, sůl, anebo věty Mája mele maso. Ola má sílu. Míla má laso.
Předškolní výuka

Písanka 3 – První písmena

35 Kč
31 Kč
Hry s hudbou a techniky muzikoterapie - 11%
Soubor hudebně-terapeutických činností a dalších aktivit pro děti a dospělé.
Předškolní výuka

Hry s hudbou a techniky muzikoterapie

296 Kč
263 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
Předškolní výuka

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
Předškolní výuka

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 > >>