Nejprodávanější knihy - únor 2023
světová

Kosti v srdci - 11%
(7x)
Beyah se nemůže dočkat, až nechá minulost za sebou a vydá se na cestu k lepším zítřkům. Od vysněné budoucnosti ji dělí jen dva krátké měsíce. Dokud nečekaná smrt nezpůsobí, že Beyah nemá v kam jít.
světová

Kosti v srdci

341 Kč
303 Kč
Sedm manželů Evelyn Hugo - 11%
(6x)
Evelyn Hugo, stárnoucí hollywoodská hvězda, která už roky žije v ústraní, se konečně rozhodne prozradit světu celou pravdu o svém nevšedním životě plném skandálů a odhalí zákulisí svých sedmi tajemných manželství.
světová

Sedm manželů Evelyn Hugo

359 Kč
319 Kč
Dobrovolník - 11%
Riskoval vlastní život, aby zachránil nespočet dalších. Skutečný příběh hrdiny 2. světové války.
světová
Ukázky

Dobrovolník

404 Kč
359 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
světová

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Náhle sami - 11%
(3x)
Louisa a Ludovic se vydají na cestu kolem světa. Jsou šťastně zamilovaní, plánují společný život. Zastávka na ostrově Stromness, obývaném jen tučňáky, lachtany a rypouši, se jim stane osudnou.
světová
Ukázky

Náhle sami

233 Kč
207 Kč
Ptačí sněm / The parliament of Fowls - 58%

Slavná báseň autora Canterburských povídek napsaná v druhé polovině 14. století alegoricky vypráví o snu, v němž jde o správnou volbu životního partnera, a je vůbec prvním literárním dílem, v němž je zmíněn svátek svatého Valentýna.

světová

Ptačí sněm / The parliament of Fowls

238 Kč
99 Kč
Tajemství Joe Goulda - 11%
Tyto Mitchellovy texty jsou působivým záznamem jednoho tragického lidského osudu a zároveň výjimečným dokladem o Mitchellově literárně žurnalistické metodě.
světová

Tajemství Joe Goulda

178 Kč
158 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

světová
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Lepší člověk - 11%
Armand Gamache se po měsících vynucené nečinnosti vrací na pozici velitele oddělení vražd, ale klidný nástup ho nečeká.
světová

Lepší člověk

449 Kč
399 Kč
Oskar Kokoschka - 11%
Vědecky fundovaný životopis významného rakouského malíře Oskara Kokoschky. Autor sleduje jeho životní a uměleckou dráhu od skromných začátků ve Vídni po postavení mezinárodně uznávaného umělce.
světová
Ukázky

Oskar Kokoschka

419 Kč
372 Kč
Ticho ve tmě - 11%
(1x)

Čtvrtý, závěrečný díl napínavé bestsellerové série Černá zima.

Studený a drsný svět kolem Clare a Dorrana se stále mění. Každý další den ho stále více a více pokřivuje a posouvá ty, kteří přežili, blíže k vyhynutí.

světová

Ticho ve tmě

359 Kč
319 Kč
Vůle - 11%
(2x)

Ukrajinský komiks v žánru alternativní historie a steampunku, který rozvíjí události ukrajinské revoluce z let 1917–1921. V komiksu napěchovaném plnokrevnou akcí se bojuje, jak jinak, za pravdu a svobodu.

světová
Ukázky

Vůle

538 Kč
478 Kč
Kocour, který zachraňoval knihy - 11%
(10x)
Japonský bestseller číslo 1 přináší oslavu knih, koček a lidí, kteří je milují. Středoškolák Rintaró Nacuki, zanícený knihomol, se chystá zavřít knihkupectví-antikvariát, které zdědil po svém milovaném dědečkovi.
světová
Ukázky

Kocour, který zachraňoval knihy

312 Kč
278 Kč
Krátké dějiny antisemitismu - 11%
(2x)
Základní příručka pro každého, kdo chce pochopit, proč je antisemitismus tak prastarý a zároveň na vzestupu.
světová
Ukázky

Krátké dějiny antisemitismu

422 Kč
375 Kč
Na západní frontě klid - 11%
(2x)
Nejslavnější autorův román z prostředí první světové války vypráví o generaci chlapců, kteří v roce 1914 rovnou ze školních lavic, s vlajícími prapory, nadšením a vojenskou hudbou táhli na jatka války.
světová

Na západní frontě klid

269 Kč
239 Kč
Shuggie Bain - 11%
(4x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
světová
Ukázky

Shuggie Bain

494 Kč
439 Kč
Nevědění - 11%
(11x)
Nevědění, předposlední román Milana Kundery napsaný francouzsky, vychází poprvé v českém překladu Anny Kareninové.
světová
Ukázky

Nevědění

297 Kč
264 Kč
Odysseia - 11%
(1x)
Odysseia navazuje na předchozí Homérův epos Ilias. Ithacký král Odysseus se zde vrací z trojské války domů, po cestě však rozhněvá boha Poseidona, který mu pak strojí nejrůznější překážky a útrapy, takže plavba zpět se protáhne na mnoho let.
světová

Odysseia

448 Kč
398 Kč
Šťastné a hrůzostrašné - 11%
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
světová

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
198 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
světová
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>