Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
sci-fi a fantasy

Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Zloději stínu – Pod ochranou lišky - 20%
(2x)
Vsadili vše na jedinou kartu. Bude jim však stačit chytrost, mrštnost a odvaha, když při nich nebude stát štěstí? Nový akční příběh od autora oblíbené série Alchymistova šifra.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloději stínu – Pod ochranou lišky

279 Kč
223 Kč
Zvrácená pouta - 20%
Poté co byla její sestra prodána vílam, myslela si Abriella, že její život nemůže být horší. Ale když se najednou ocitla chycená v pavučině vlastních lží - zamilovaná do dvou princů, z nichž ani jednomu nemůže věřit - všechno je najednou komplikovanější, než čekala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zvrácená pouta

319 Kč
255 Kč
Železná vdova - 20%
(2x)
Chlapci z Huaxie sní o spárování s dívkami, aby pilotovali Chrysalises, obří transformační roboty, kteří mohou bojovat s mimozemšťany, kteří číhají za Velkou zdí. Nevadí, že dívky často umírají na psychickou zátěž.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Železná vdova

319 Kč
255 Kč
Disney - Co kdyby... Část tvého světa - 20%

Co kdyby Ariel Uršulu neporazila? Uplynulo pět let, kdy mořská čarodějnice překonala malou mořskou vílu a připravila přitom krále Tritona o život. Ariel se stala němou královnou Atlantiky, kdežto Uršula vládne v pozemském království prince Erika.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Disney - Co kdyby... Část tvého světa

329 Kč
263 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 5 – Bitva - 20%
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
199 Kč
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - 20%
(2x)

I srdce z kamene se dá zlomit. Ilustrovaný doplňkový díl série Krutý princ. Než se z něj stal krutý princ nebo podlý král, byl jen obyčejným vílím dítětem se srdcem z kamene. Odhalte nová tajemství Cardana, záhadného krále Země víl Elfhame!

sci-fi a fantasy
Ukázky

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy

249 Kč
199 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Pán stínů - 20%
Životy lovců stínů svazuje povinnost. Parabátai bojují bok po boku a stejně tak i umírají, ale nikdy se do sebe nesmějí zamilovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán stínů

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. Darth Bane nalézá dokonalou učednici v Zannah, jež přes své mládí ovládá instinktivní spojení s temnou stranou. Pod Baneovým vedením se Zannah stane nepostradatelnou na tažení Sithů za zničením Jediů a ovládnutím galaxie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou

249 Kč
199 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Světla nad močálem - 20%
(2x)
Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Světla nad močálem

209 Kč
167 Kč
Vláda vlků - 20%
(1x)

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Vláda vlků

349 Kč
279 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Krvavý lístek - 20%
(1x)

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii. Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavý lístek

209 Kč
167 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 > >>