Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
sci-fi a fantasy

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. První svazek trilogie o legendární postavě řádu Sithů. Bývalý horník Dessel prchá před republikovými vojáky a vstoupí do řad sithské armády. V ní zažije tvrdý křest ohněm v krutých bojích proti Jediům.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy

249 Kč
199 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Bez citu - 20%
(1x)
Tři přátelé, jejichž cesty svedla náhoda sice unikli rozpojení, děsivé proceduře, která z nich měla učinit zdroje náhradních orgánů pro vyvolené, ale zdaleka nemají vyhráno.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bez citu

319 Kč
255 Kč
Pod štítem magie - 20%
Hálendijské království má potíže. Prohrává válku na hranicích a proslýchá se, že brzy bude čelit ještě vražednější hrozbě. Princezna Jennesara by se ráda zapojila do bojů, otec s ní však má jiné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pod štítem magie

319 Kč
255 Kč
Úsvit temna - 20%
(2x)
Prastarý svět magie již neexistuje. Hrdinové dávno zemřeli, z velkolepých paláců se staly ruiny a bitvy mezi dobrem a zlem jsou zapomenuty. Minulost si pamatují jen Správcové, kteří přísahali chránit lid, pokud se Temný pán někdy vrátí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Úsvit temna

399 Kč
319 Kč
Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
Barva draků - 20%
Ovládnout magii není snadné a Maggie si to moc dobře uvědomuje. Její schopnosti jsou nestálé a nevyzpytatelné a ona nemá nikoho, kdo by jí je pomohl zvládnout a umožnil tak splatit dluh, který se táhne jejím životem jako rudá čára.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barva draků

249 Kč
199 Kč
Bezvětrné město. Kniha druhá - 20%
(1x)
Kdo se ujme vlády v Hyperboreji — městě, kde nefouká vítr?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bezvětrné město. Kniha druhá

269 Kč
215 Kč
Bezvětrné město. Kniha první - 20%
(2x)
Vstupte do Hyperboreje, tajemného věžatého města rozděleného do sedmi úrovní.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bezvětrné město. Kniha první

289 Kč
231 Kč
Dcera hlubin - 20%

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera hlubin

249 Kč
199 Kč
Dívka jménem Willow: Šepot lesa - 20%
Láska může být občas pěkně začarovaná. Kdyby se Valentýnina maminka zamilovala, nemuseli by se stěhovat a všechno by zůstalo při starém. Čtyři kamarádky se přece tolik těšily na léto ve Willowině čarodějném lese! Avšak s podomácku vyrobeným lektvarem lásky to nevyjde tak úplně podle plánu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dívka jménem Willow: Šepot lesa

229 Kč
183 Kč
Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen - 20%
Na kosmické základně EM. ZO-0912 Akademie pro vesmírné piloty se schyluje k náročným závěrečným zkouškám. Fredyho a jeho spolužáky čeká první samostatný let, na který se už nedočkavě připravují. Jenže místo skvělé party kamarádů se musí Fredy na palubě věčně porouchaného vesmírného plavidla vypořádat s náhodně vylosovanými členy posádky, ze kterých není ani trochu nadšený.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen

249 Kč
199 Kč
Dračí dcera - 20%
(1x)
Draci z Arcosi zmizeli před sto lety i s jeho původními obyvateli.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí dcera

339 Kč
271 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Koruna z kostí a zlata - 20%
(5x)
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koruna z kostí a zlata

399 Kč
319 Kč
Magie havranů - 20%
(4x)
Obyvatelé království víl jsou nesmrtelní. Proměnit v prach se mohou jen v okamžiku, kdy by chtěli cokoli stvořit či vyrobit. Lidé ovládající jakékoli řemeslo se proto těší jejich velkému obdivu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Magie havranů

279 Kč
223 Kč
Příběhy z Akademie lovců stínů - 20%
Simon Lewis byl člověkem i upírem. Nyní se stává lovcem stínů. Jisté dramatické události ho však zbavily vzpomínek a Simon už sám neví, kým vlastně je.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběhy z Akademie lovců stínů

319 Kč
255 Kč
Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Sirotci přílivu - 20%
(1x)
Město je jediné místo, jaké kdy mladá vynálezkyně Ellie poznala. Vždycky jí říkali, že za hranicemi ostrova není nic k vidění a ona tom věřila. Pak ale příliv vyvrhne na jednu ze střech velrybu… a v jejím břiše tajemného chlapce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sirotci přílivu

279 Kč
223 Kč
Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci - 20%
(1x)
Buď odvážná, buď zvědavá, buď laskavá! Od okamžiku, kdy její maminka zmizela neznámo kam, žije jedenáctiletá Tily Stránková se svými prarodiči v útulném bytečku nad rodinným knihkupectvím Stránky & spol. Stejně jako všichni Stránkovi i Tily zbožňuje chvilky, kdy otevře knížku a ponoří se do příběhu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 > >>