Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
sci-fi a fantasy

Nástroje smrti 2: Město z popela - 20%
(1x)
Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život zase vrátil do normálních kolejí. Ale co je vlastně normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném zlověstným kouzlem..
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 2: Město z popela

249 Kč
199 Kč
Studie jedu - 20%
(2x)
Jelena se vyhnula popravě za vraždu, ale nebylo to zadarmo: stala se ochutnavačkou pokrmů Velitele Ixie. S každým soustem teď může dívka zemřít, a navíc už ji rádce Valek pro jistotu otrávil Motýlím prachem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Studie jedu

229 Kč
183 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Královna povětří a temnoty - 20%
Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna povětří a temnoty

349 Kč
279 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Devotus - 19%
V malém městečku Kaden, ležícím na severu království Tramors se dějí prapodivné věci. Bývalý starosta zemřel záhadnou smrtí, funkci zdědil jeho syn Libren, který ovšem ve městě nevyrůstal.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Devotus

52 Kč
42 Kč
Výjimeční - 19%
(2x)
Mezi námi žijí lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří se například umí proměnit do jakékoliv věci, stroje, zbraně, zvířete, nebo mají telekinetické či telepatické schopnosti, atd. Žijí s námi také upíři, nemrtví, vlkodlaci, nymfy, ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Výjimeční

52 Kč
42 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 72 položek
<< < 1 2 3 4