Nejprodávanější tituly - únor 2023
zdravá výživa

Kuchařka - 11%

Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy - zní to jako přiliš „velké sousto"? Přesvědčte se, že vařit zdravě je jednodušší, než se zdá. Co vás čeká uvnitř kuchařky?

zdravá výživa

Kuchařka

405 Kč
360 Kč
Recepty na posílení imunity aneb Dobrým jídlem k lepšímu zdraví - 11%
Některé potraviny obsahují látky, které mají schopnost posilovat imunitu organismu. Bohužel je to otázka v dnešní době stále dost opomíjená.
zdravá výživa

Recepty na posílení imunity aneb Dobrým jídlem k lepšímu zdraví

179 Kč
159 Kč
Simple - 11%

Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.

zdravá výživa

Simple

539 Kč
479 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
zdravá výživa

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Low-carb life - 11%
Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet.
zdravá výživa

Low-carb life

494 Kč
439 Kč
Neber to jídlo tak vážně - 20%
Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum.
zdravá výživa
Ukázky

Neber to jídlo tak vážně

209 Kč
167 Kč
Snadná cesta dětí ke zdravé stravě - 11%
Tato kniha je jednoduchý návod pro rodiče, kteří bojují s vybíravým stravováním svých ratolestí, jak zařadit nové pokrmy na rodinný jídelníček. Emily Leary, úspěšná bloggerka a matka dvou dětí, vás provede svým jedinečným pětifázovým programem.
zdravá výživa

Snadná cesta dětí ke zdravé stravě

359 Kč
319 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 11%
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba?
zdravá výživa

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

359 Kč
319 Kč
Česká pohanková kuchařka - 11%
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.
zdravá výživa

Česká pohanková kuchařka

224 Kč
199 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
zdravá výživa

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>