Nejprodávanější tituly - únor 2023
atlasy a mapy

Jací jsou? - Angličané - 11%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Angličané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Italové - 11%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Italové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Izraelci - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Izraelců vám nabídne fakta i zajímavosti o jejich každodenním životě, abyste s nimi snadněji navázali kontakt.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Izraelci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Japonci - 11%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Japonci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Poláci - 11%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Poláci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Skotové - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Skotové

134 Kč
119 Kč
Jak jsem potkala Brusel
(3x)
Poznejte hlavní město komiksu, čokolády, Evropské unie a (zdánlivého) chaosu.
atlasy a mapy

Jak jsem potkala Brusel

134 Kč
Kodaň - 11%

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

atlasy a mapy

Kodaň

242 Kč
215 Kč
Krkonoše známé i neznámé - 11%
Našim nejvyšším horám a jejich blízkému podhůří se věnuje kniha, představující netradičním pohledem známá a objevující „neznámá“ místa.
atlasy a mapy

Krkonoše známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - 11%
Zkušený cestovatel, který prošel celý svět, nezanedbává ani naši vlast a sousední Slovensko, kde je také spousta pozoruhodných míst, která je možné objevovat a která jsou krásná v každém ročním období.
atlasy a mapy

Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku

539 Kč
479 Kč
Nová tajemství Prahy - 11%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
atlasy a mapy

Nová tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách
První publikace svého druhu na českém trhu vznikla následkem stále rostoucí obliby e-kol u českých cykloturistů a tím i jejich poptávky po titulu, který by se zaměřil na toto rychle se rozvíjející odvětví cyklistiky. E-kola boří hranice....
atlasy a mapy
Ukázky

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách

179 Kč
Peloponés a Athény - Víkend - 11%
Poznejte kultovní místa, kudy kráčela historie. Od Lví brány v Mykénách, stadionu v Olympii, přes divadlo v Epidauru, chrámy v Mystře až třeba po Apollonův chrám v Bassai.
atlasy a mapy

Peloponés a Athény - Víkend

251 Kč
223 Kč
PRAHA historické centrum - 13%
Složený plán centra Prahy s informacemi o významných historických a kulturních památkách doplněný praktickými radami pro turisty (v angličtině, němčině francouzštině a italštině), složený formát 7x15 cm.
atlasy a mapy

PRAHA historické centrum

23 Kč
20 Kč
Praha obrazová s průvodcem - 11%
8., aktualizované vydání zobrazuje území rozšířeného centra Prahy v měřítku 1:12 500, které zaručuje perfektní čitelnost a orientaci. Obsahově je mapa zaměřena na pražské památky, které jsou stručně popsány v pěti jazycích -česky, anglicky, německy..
atlasy a mapy

Praha obrazová s průvodcem

53 Kč
47 Kč
Školní atlas světa - 11%

Nejprodávanější český školní atlas je univerzální pomůckou pro výuku, nejen zeměpisu, na všech stupních škol.

Atlas je rozdělen do tematických kapitol, které jsou navíc barevně rozlišeny, díky čemuž je orientace...

atlasy a mapy

Školní atlas světa

395 Kč
351 Kč
Tajemné stezky - Poolšavím cestou králů i špehýřů - 11%
Je mnoho větších a známějších řek jako je Olšava. Spíš říčka, nežli řeka, ba dokonce potok, jak ji ve své kronice nazval kronikář Kosmas, je dnes stejně zapomenutá jako události, které se v jejím povodí kdysi odehrály.
atlasy a mapy

Tajemné stezky - Poolšavím cestou králů i špehýřů

269 Kč
239 Kč
Toskánsko - Víkend - 11%
Zbrusu nový průvodce za romantikou vám pomůže naplánovat dovolenou snů. Představte si kopce osázené vinicemi nebo olivovníky, řady cypřišů čnících do výše, kláštery, středověké vesničky, hrdě vyhlížející města.
atlasy a mapy

Toskánsko - Víkend

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 91 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>