Nejprodávanější knihy - únor 2023
cestopisy

Poustevník - 11%
V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka.
cestopisy

Poustevník

269 Kč
239 Kč
S lékaři v první linii - 11%
Březen 2020. Česko ochromila pandemie nového koronaviru z Číny. Hranice se uzavírají. Reportérka Lenka Klicperová se nemůže přesunout nikam – ani do válkou zmítané Sýrie, ani do Somálska. Frontová linie se však najednou rýsuje jasně zcela jinde – v českých nemocnicích.
cestopisy

S lékaři v první linii

314 Kč
279 Kč
Trabantem kolem světa - 11%
Cestovatel Dan Přibáň se svými žlutými trabanty vyrazil do světa a ukázal, že když se chce, tak to jde, a to i v těch nejnepravděpodobnějších vozítkách. Tady je jejich příběh od začátku do konce.
cestopisy
Ukázky

Trabantem kolem světa

828 Kč
736 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 11%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.
cestopisy

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

359 Kč
319 Kč
Jen odřené nohy dávno nebolí - 11%
Kniha je ve své podstatě deníkem, ve kterém si kovář a poutník Vladimír Kropáč poznamenával zážitky a myšlenky tak, jak přicházely během jeho pěší pouti napříč krásným Španělskem, během pouťi do svatého místa.
cestopisy

Jen odřené nohy dávno nebolí

179 Kč
159 Kč
Zrcadlo moudrosti - 11%
Pravidelná podvečerní setkávání přátel v restauraci moderuje a koordinuje italský novinář a jsou určitou klubovou záležitostí přátel dobrého jídla. Každý nový host přichází na setkání se zajímavým tématem, které představí svým přátelům.
cestopisy

Zrcadlo moudrosti

297 Kč
264 Kč
Cestou k Františkovi - 11%
Nic na tom není. Stačí jen vyjít. Udělat ten první krok. Krok do neznáma, vstříc každodenní nejistotě.... Co o sobě psát? Cokoliv bych napsala právě teď, nemusí být už zítra pravdou. Jsem všechno a nic. Každý z vás mě pozná jinou a jinak
cestopisy

Cestou k Františkovi

191 Kč
170 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestopisy
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Obvšeník - 11%
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestopisy

Obvšeník

341 Kč
303 Kč
K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje - 11%
Kniha uzavírá svým příběhem dvacetileté himálajské dobrodružství nejúspěšnějšího českého horolezce Radka Jaroše. Je volným pokračováním publikací Hory shora a Hory shora 2, ve kterých jsou popsány jeho výstupy na předešlých třináct osmitisícovek.
cestopisy

K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje

359 Kč
319 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
cestopisy

Když padají manga

89 Kč
Hledáme dno světa - 11%
Neznámé jeskyně, hluboké propasti a obrovité říční systémy jsou posledními bílými místy na mapách světa. Objevování těch největších a nejhlubších jeskyní se dá přirovnat k dobývání čtvrtého pólu na Zemi.
cestopisy

Hledáme dno světa

359 Kč
319 Kč
Poslední země - 11%
Kniha zachycuje zážitky autora z pobytu v Antarktidě.
cestopisy

Poslední země

212 Kč
188 Kč
Pod Jižním křížem - 11%
Autor, třiadevadesátiletý Čech žijící v Argentině, vzpomíná na svoji cestu do Jižní Ameriky a na začátek nového života v této vzdálené zemi.
cestopisy

Pod Jižním křížem

97 Kč
86 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 75 položek
<< < 1 2 3 4