Nejprodávanější audioknihy - únor 2023

Bulšit. O žvanění v organizacích, médiích, politice a vědě
Nová kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění.
Ukázky

Bulšit. O žvanění v organizacích, médiích, politice a vědě

249 Kč
Být dnes člověkem
Dvě úzce propojené sestry, obě aktivní na duchovní cestě, obě se schopností převádět duchovní svět do slov ... a pak jedna z nich zemře.
Ukázky

Být dnes člověkem

300 Kč
Česká katolická teologie 1850-1950
Vzdělávací cyklus Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století.
Ukázky

Česká katolická teologie 1850-1950

149 Kč
Ďábelská zubařka
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších Walliemsovek si s anglickým humorem poradí s hrůzou ze zubaře i s tajemstvím zoubkové víly a spolehlivě pobaví děti i dospělé.

Ďábelská zubařka

332 Kč
Dášeňka čili Život štěněte
Klasika z dílny Karla Čapka v podání okouzlujícího Josefa Somra. Půvabné povídání o zlobivé psí holčičce, doplněné psími pohádkami. Veselé vyprávění i poučení baví už více než osmdesát let nejen děti, ale i jejich rodiče.
Ukázky

Dášeňka čili Život štěněte

224 Kč
Dědečku, vyprávěj o Vánocích
Knížka Dědečku, vyprávěj o Vánocích je volným pokračováním série knih pro děti Dědečku, vyprávěj. Tentokrát se s Viktorkou a laskavým dědečkem dostáváme do adventního času a připravujeme se na nejkrásnější svátky roku – na Vánoce.

Dědečku, vyprávěj o Vánocích

314 Kč
Dějiny křesťanského výtvarného umění
Jak se křesťanské výtvarné umění proměňovalo v průběhu věků? Tuto otázku zodpovídá historik umění Prof. Jan Royt, který posluchače seznamuje s hlavními epochami dějin křesťansky orientované výtvarné tvorby od raných dob až do 20. století.
Ukázky

Dějiny křesťanského výtvarného umění

199 Kč
Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám ....

Děti Duny

431 Kč
Diogenes v sudu, Damoklův meč a další známé příběhy z doby dávné a nejdávnější - 19%
Celkem 38 poutavých příběhů z českých a evropských dějin i z řecké a křesťanské mytologie pro celou rodinu.

Diogenes v sudu, Damoklův meč a další známé příběhy z doby dávné a nejdávnější

297 Kč
242 Kč
Francouzská revoluce - Sieyes
(3x)
Přežít. Nehrdinské slovo, které však jedinečně vystihuje jednoho z nejvýznamnějších vůdců Francouzské revoluce. Tichošlápek, krtek, chytrý havran, mrchožrout. I tak říkali ústavnímu teoretikovi, bez kterého by možná nepadla Bastila.
Ukázky

Francouzská revoluce - Sieyes

195 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

Chlorid sodný

422 Kč
Jedu dál
Proslulá oděvní výtvarnice je známá především svým haute couture pro manželky, sestry a dcery králů, emírů, šejchů a magnátů v zemích Perského zálivu.

Jedu dál

314 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.

Jeremyho farma nejen zvířat

314 Kč
Josef Lada - pohádky a vyprávění slavného malíře - 19%
Mimořádný komplet pohádek a vyprávění legendárního Josefa Lady v podání hereckých hvězd.

Josef Lada - pohádky a vyprávění slavného malíře

392 Kč
319 Kč
Klášterní madrigal
(1x)
Historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s panstvím. Čas tu plyne klidně, náhle však dorazí královská listina, podle níž se jedna z vesnic povyšuje na město, a začíná čas intrik.

Klášterní madrigal

385 Kč
Kroky vraha
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
Lovci mamutů
Dobrodružný román inspirovaný archeologickými vykopávkami u nás vypráví o pravěkých lovcích, způsobech obživy, počátcích řeči a vynálezu ohně.

Lovci mamutů

314 Kč
Malý tyran
Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bestsellerům knižního trhu. Pojednává nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
Ukázky

Malý tyran

349 Kč
Mezi dvěma Kimy
(6x)
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout.

Mezi dvěma Kimy

332 Kč
Most sebevrahů
(2x)
Most sebevrahů je novým strhujícím psychologickým thrillerem talentovaného Taylora Adamse, autora akčních bestsellerů Není úniku a Na dostřel.

Most sebevrahů

314 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 578 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>