Nejprodávanější Kniha - únor 2023
psychologie

Suchej únor - 11%
(3x)
Ve 28 příjemně odlehčených kapitolách představujeme alkohol ve všech jeho společenských rolích. Ať už je to spánek, sex, sport, práce, výchova dětí, zdraví, léčba, umění nebo alkohol za volantem.
psychologie

Suchej únor

359 Kč
319 Kč
Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
psychologie

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
psychologie

Život s narcisem

171 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Nemocné rozhovory - 11%
(1x)
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
psychologie

Nemocné rozhovory

341 Kč
303 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
psychologie

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Psychopatologie - 11%
Třetí vydání úspěšné, hojně využívané publikace nabízí stručný přehled o dnes stále aktuálnějším oboru psychopatologie.
psychologie

Psychopatologie

539 Kč
479 Kč
Sova byla pekařova dcera - 36%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie

Sova byla pekařova dcera

230 Kč
148 Kč
Supermatky nemusí být šílené - 11%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti.
psychologie

Supermatky nemusí být šílené

269 Kč
239 Kč
Kincugi pro šťastný život - 11%
Každý z nás je ovlivněn místem, kde vyrůstal.
psychologie

Kincugi pro šťastný život

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 221 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>