Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
děti a mládež

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

děti a mládež
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy - 20%
Příběh o přátelství, tajných převlecích, vtipech… a splnění životních snů. Můžou být Louisovi rodiče ještě trapnější? Budou někdy podporovat jeho sny? Proč všichni nosí blýskavé a špatně padnoucí oblečení? A proč proboha všichni skandují „ómmmm“.
děti a mládež
Ukázky

Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy

199 Kč
159 Kč
Knížka o psech - 20%
Psi jsou nejlepší parťáci a překvapivě upovídaná stvoření.
děti a mládež
Ukázky

Knížka o psech

220 Kč
176 Kč
Koruna z kostí a zlata - 20%
(5x)
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata.
děti a mládež
Ukázky

Koruna z kostí a zlata

399 Kč
319 Kč
Letní noci - 20%
(2x)
Všichni si myslí, že Charlee vede dokonalý život. S tanečními videi kraluje TikToku, míří za svým snem hrát v muzikálech, a navíc ji obsadili do hlavní role ve školním představení Pomády.
děti a mládež
Ukázky

Letní noci

279 Kč
223 Kč
Magie havranů - 20%
(4x)
Obyvatelé království víl jsou nesmrtelní. Proměnit v prach se mohou jen v okamžiku, kdy by chtěli cokoli stvořit či vyrobit. Lidé ovládající jakékoli řemeslo se proto těší jejich velkému obdivu.
děti a mládež
Ukázky

Magie havranů

279 Kč
223 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
děti a mládež
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Pohádky z lesa – Co si stromy šeptají - 20%
(1x)
Rádi byste se dozvěděli, proč se javorové listy na podzim tak krásně zbarvují, nebo proč je tis jedovatý?
děti a mládež
Ukázky

Pohádky z lesa – Co si stromy šeptají

254 Kč
203 Kč
Praha strašidelná - 20%
Mrazení v zádech zaručeno. Dvanáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Praha byla odjakživa město zasvěcené magii. A přízraky z nejrůznějších legend tu přežívají dodnes – stačí jen vědět, kde je hledat.
děti a mládež
Ukázky

Praha strašidelná

249 Kč
199 Kč
Příběhy z Akademie lovců stínů - 20%
Simon Lewis byl člověkem i upírem. Nyní se stává lovcem stínů. Jisté dramatické události ho však zbavily vzpomínek a Simon už sám neví, kým vlastně je.
děti a mládež
Ukázky

Příběhy z Akademie lovců stínů

319 Kč
255 Kč
Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
děti a mládež
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Sirotci přílivu - 20%
(1x)
Město je jediné místo, jaké kdy mladá vynálezkyně Ellie poznala. Vždycky jí říkali, že za hranicemi ostrova není nic k vidění a ona tom věřila. Pak ale příliv vyvrhne na jednu ze střech velrybu… a v jejím břiše tajemného chlapce.
děti a mládež
Ukázky

Sirotci přílivu

279 Kč
223 Kč
Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci - 20%
(1x)
Buď odvážná, buď zvědavá, buď laskavá! Od okamžiku, kdy její maminka zmizela neznámo kam, žije jedenáctiletá Tily Stránková se svými prarodiči v útulném bytečku nad rodinným knihkupectvím Stránky & spol. Stejně jako všichni Stránkovi i Tily zbožňuje chvilky, kdy otevře knížku a ponoří se do příběhu.
děti a mládež
Ukázky

Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci

194 Kč
155 Kč
Strašidelná knihovna - Duchové v kině - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Hledání Kazova dávno ztraceného strýčka je tentokrát zavede do pekárny, a dokonce i do kina. Během pátrání potkají dalšího dušího detektiva, který se ale s duchy příliš nepáře. Podaří se Klárce a Kazovi rozplést komplikovanou záhadu i tentokrát?
děti a mládež
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duchové v kině

149 Kč
119 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
děti a mládež
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Tulák jménem Pup - 20%
Pejsek Pup si myslel, že on a jeho chlapec budou vždycky spolu. Když je osud nečekaně rozdělí, Pupa odvedou a nechají v uličce Nechtěných psů, zboří se mu svět. Aby nebyl sám, přidá se ke smečce toulavých psů, kteří ho postupně naučí, jak na ulici přežít.
děti a mládež
Ukázky

Tulák jménem Pup

194 Kč
155 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

děti a mládež
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Unesli Mňouka Baskerville! - 20%
Pes Baskerville se zapojuje nejen do všech klukovských neplech, ale stává se i aktivním účastníkem pátrání po pachatelích loupeže v místním muzeu a později i po únoscích žáka Mňouka.
děti a mládež
Ukázky

Unesli Mňouka Baskerville!

209 Kč
167 Kč
Valentýnka a detektivní kancelář - 20%
Nápad na novou hru pro kamarády Jonáše, Péťu a Zuzku tentokrát vnukne Valentýnce tatínek. Četl v novinách o krádeži soch andělů v nedalekém kostele. A tak se Valentýnka rozhodla, že založí detektivní kancelář. Děti se nadšeně vypraví na náměstí v naději, že spatří něco podezřelého.
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a detektivní kancelář

144 Kč
115 Kč
Všechny barvy duhy - 20%
(1x)
Jedenáct českých autorů, jedenáct young adult povídek o odvaze, přátelství, prvních láskách i síle a odhodlání být skutečně sám sebou. Vedle známých YA autorů, jakými jsou Theo Addair nebo Alžběta Bílková, představí kniha i řadu debutantů.
děti a mládež
Ukázky

Všechny barvy duhy

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 183 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>