Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
romantika

Plamen, který nevyhasl - 20%
Když se Santimu před lety nabídla… odmítl ji. Jako by pro něj Elsa nebyla dost dobrá. Teď je Santi zpět. Jako ochránce… a jako její milenec… Jenže Santi Elsu odmítne znovu…
romantika
Ukázky

Plamen, který nevyhasl

69 Kč
55 Kč
S láskou z Paříže - 20%
(1x)
Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení.
romantika
Ukázky

S láskou z Paříže

279 Kč
223 Kč
Strážce z Vysočiny - 20%
(2x)
Romantický historicko-společenský román z prostředí skotské Vysočiny.
romantika
Ukázky

Strážce z Vysočiny

189 Kč
151 Kč
Tajemný pan Frost - 20%
Kdysi bych si sama sebe na tomhle místě nedokázala představit. Teď jsem se tu zabydlela. Miluji to tady, dům, který jsem zrekonstruovala, nové přátele, které jsem si oblíbila, i práci, která mě naplňuje.
romantika
Ukázky

Tajemný pan Frost

200 Kč
160 Kč
Urozená kapsářka - 20%
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
romantika
Ukázky

Urozená kapsářka

199 Kč
159 Kč
Útěk do Bathu - 20%
(2x)
Útěk do Bathu Kvůli matčiným milostným aférám je pověst Prudence nadobro zničena. Sezona začíná, a ona už dávno měla být uvedena do společnosti, ale vzhledem k neblahým skutečnostem nemůže zůstat v Londýně.
romantika
Ukázky

Útěk do Bathu

109 Kč
87 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 20%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Co se takhle vzít? - 20%
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
romantika
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
55 Kč
Dluh svatební noci - 20%
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
romantika
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
55 Kč
Když jsme se poznali - 20%
Po vážné nehodě jí nezbývá než se pustit do studia v invalidním vozíku. Sportu, který miluje, se nebude moct věnovat. Chlapec, do něhož se zamilovala, si našel jinou. Co teď?
romantika
Ukázky

Když jsme se poznali

249 Kč
199 Kč
Když jsme se skrývali - 20%
(1x)
ONA SKRÝVÁ NĚCO VELKÉHO. ON SKRÝVÁ NĚKOHO MALÉHO. Bridger McCaulley býval hráčem na ledě i mimo něj.
romantika
Ukázky

Když jsme se skrývali

249 Kč
199 Kč
Když tě zachrání Skot - 20%
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
romantika
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
84 Kč
Osudový dopis - 20%
(1x)
Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.
romantika
Ukázky

Osudový dopis

249 Kč
199 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
romantika
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
První pravidlo: nezamilovat se - 20%
(1x)
Dobrodružná cesta za pokladem svede dohromady dva odborníky.
romantika
Ukázky

První pravidlo: nezamilovat se

339 Kč
271 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
romantika
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
Tři týdny do svatby - 20%
(1x)
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
romantika
Ukázky

Tři týdny do svatby

339 Kč
271 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

romantika
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 288 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>