Nejprodávanější tituly - únor 2023
hobby

Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Domácí zvěrolékař - 20%
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
hobby
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč
149 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky - 11%
Pokud jste zatoužili zdokonalit se v kresbě, potom je tato příručka určena právě vám. Jedná se o praktický kurz kresby a ilustrace vhodný pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jasně rozfázovaná a snadno pochopitelná cvičení s ukázkami.
hobby

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky

359 Kč
319 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
hobby
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Jednoduché loutky - 20%
Chcete si vyrobit nějakou pěknou loutku a nevíte jak na to? Pak je tato knížka určena právě pro vás. Najdete zde návody na výrobu jedenácti různých loutek — klapáčků, marionet, prstových loutek, javajek i klasických maňásků.
hobby
Ukázky

Jednoduché loutky

110 Kč
88 Kč
SAS - Příručka jak přežít - 11%
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6