Nejprodávanější tituly - únor 2023
sci-fi a fantasy

Warhammer - Zlomené kopí - 11%
Druhá kniha trilogie Černá srdce.
sci-fi a fantasy

Warhammer - Zlomené kopí

188 Kč
167 Kč
Duch z Grand Banks - 11%
Píše se rok 2012: sto let po potopení Titaniku. Dvě z nejmocnějších společností světa, z nichž každá je vedena excentrickým multimilionářem, se utkají v závodě o to, komu se dříve podaří nalézt způsob, jak vyzvednout luxusní transoceánský parník.
sci-fi a fantasy

Duch z Grand Banks

224 Kč
199 Kč
Mistborn: Finální říše - 20%
(2x)
Příběh je plný napětí, intrik, překážek, nečekaných zvratů i vtipu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mistborn: Finální říše

174 Kč
139 Kč
Slepota - 11%
Pán Slepé věže – obrovské pevnosti hostící bezpočet telepatů – byl zavražděn a vypátráním jeho vraha je pověřena důstojnice....
Třetí kniha Trilogie o Shiře Calpurnii z cyklu temné science fiction Warhammer 40000.
sci-fi a fantasy

Slepota

188 Kč
167 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Hvězdný prach - 11%
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
sci-fi a fantasy

Hvězdný prach

314 Kč
279 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno II. - 6%
Druhý díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno II.

246 Kč
231 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Valis - 6%
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi a fantasy

Valis

220 Kč
207 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
sci-fi a fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 711 - 720 z 732 položek
<< < 1 .. 70 71 72 73 74 > >>