Nejprodávanější tituly - únor 2023
medicína

Kdo je tu vlastně blázen?
Prvotním impulzem pro napsání této knihy bylo autorovo zjištění, že přestože jsou jeho pacienti psychicky nemocní, jedná se zpravidla o přátelské a citlivé jedince. Pokud není něco v pořádku, je to svět mnoha příčetných – zlodějů, podvodníků...
medicína

Kdo je tu vlastně blázen?

134 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Outlines of Histology - 20%
Histologie je nauka o tkáních. Nové, revidované vydání obecné histologie se kromě popisu základní jednotky tkání - buňky - zabývá čtyřmi druhy základních tkání.
medicína
Ukázky

Outlines of Histology

100 Kč
80 Kč
Poruchy sexuální preference - 11%
Kniha renomovaného odborníka poskytuje komplexní pohled na celou problematiku, zabývá se klasifikací poruch sexuální preference, etiologií, diagnostikou a terapií (představuje biologické formy léčby, psychoterapeutické přístupy ...
medicína

Poruchy sexuální preference

450 Kč
400 Kč
Rodičem kdykoliv a jakkoliv? - 11%
V posledních desetiletích došlo k obrovským změnám v rodinném chování. Přispěla k tomu především dostupná spolehlivá hormonální antikoncepce a metody asistované reprodukce – ta nyní může udělat rodiče v podstatě z kohokoliv a kdykoliv.
medicína

Rodičem kdykoliv a jakkoliv?

297 Kč
264 Kč
Současné koncepce a formy komunikační podpory pro osoby se závažným komunikačním handicapem - 11%
Obsah publikace je zaměřen na tři zásadní oblasti současného rozvoje poznatků-klinický výzkum, problematiku dospělých osob s komunikačním handicapem a rozvoj komplexního systému prevence vývojových komunikačních poruch. Dvojjazyčná česko-anglická.
medicína

Současné koncepce a formy komunikační podpory pro osoby se závažným komunikačním handicapem

233 Kč
207 Kč
Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda - 11%
Cvičení je vhodné: pro léčbu výhřezu meziobratlového disku; pro léčbu potíží po operacích páteře; pro léčbu skoliózy; pro stabilní chůzi - přípravu a následnou péči pro operace kyčelního a kolenního kloubu; pro prevenci vzniku bolestí zad..
medicína

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda

450 Kč
400 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Základy imunologie - 11%
Publikace je již šestým, přepracovaným vydáním textu. Učebnice je základní pomůckou pro kurz imunologie na lékařských i přírodovědeckých fakultách.
medicína

Základy imunologie

323 Kč
287 Kč
Základy psychoterapie - 11%
Obsáhlá monografie předního českého psychoterapeuta předkládá v pátém, přepracovaném vydání podrobný výklad základních myšlenek vlivných směrů současné psychoterapie, podává instruktivní přehled důležitých psychoterapeutických metod..
medicína

Základy psychoterapie

491 Kč
436 Kč
Zanedbávání dětí - 20%
Publikace se zabývá problematikou jednoho ze společensky nejzávažnějších sociálněpatologických jevů — zanedbáváním dětí.
medicína
Ukázky

Zanedbávání dětí

254 Kč
203 Kč
Fyziologie - 11%
iž třetí vydání oblíbené učebnice fyziologie je určeno medikům, ale je vhodné také pro bakalářské studium ošetřovatelství a pro přírodovědné, pedagogické a tělovýchovné obory.
medicína

Fyziologie

450 Kč
400 Kč
Ošetřovatelská péče 2. díl - 11%
Předkládaná učebnice je určena především studentům oboru Ošetřovatel, ale jistě ji využijí i studenti příbuzných oborů, pečovatelé, sanitáři, zdravotničtí asistenti, všeobecné sestry a další osoby, které se zabývají poskytováním péče nemocným.
medicína

Ošetřovatelská péče 2. díl

287 Kč
255 Kč
Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

404 Kč
359 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 11%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína

Přehled poruch psychického vývoje

386 Kč
343 Kč
Rorschachova metoda - 11%
Kniha se věnuje jednomu z nejslavnějších nástrojů, využívaných k diagnostice v psychologii. Seznamuje čtenáře s diagnostikou procesů vnímání, myšlení, emočního prožívání a mezilidských vztahů prostřednictvím Rorschachovy metody.
medicína

Rorschachova metoda

305 Kč
271 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Paliativní péče ve zdravotnických zařízeních - 20%
Kniha přináší pohled na možnosti zavádění principů paliativní péče ve zdravotnických zařízeních nehospicového typu. Doporučuje individualizovanou péči o pacienty v závěru života, která respektuje jejich preference, hodnoty a potřeby.
medicína
Ukázky

Paliativní péče ve zdravotnických zařízeních

212 Kč
170 Kč
Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - 11%
Stomatologie či zubní lékařství je v pojetí současné medicíny velmi rozsáhlou vědní disciplínou. Patří k základním medicínským oborům a je nedílnou součástí celkové zdravotní péče, která je populaci poskytována.
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky

413 Kč
367 Kč
Základy zobrazovacích metod - 20%
Publikace plzeňských autorů stručně a přehledně nabízí základní poznatky o současných zobrazovacích metodách v medicíně. Kniha je koncipována jako učební didakticky přehledný text, tabulky, schémata s více než třemi sty obrázků.
medicína
Ukázky

Základy zobrazovacích metod

230 Kč
184 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 175 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>