Nejprodávanější tituly - únor 2023
dům a zahrada

Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
dům a zahrada

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Začínáme včelařit - 11%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
175 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
dům a zahrada
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Pes
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svým pejskem: můžete si v ní zaznamenávat psí kusy a rošťárny od prvního dne, kdy se u vás doma objevil. Kniha nabízí dostatek místa na vlepení fotografií vašeho kamaráda...
dům a zahrada

Pes

89 Kč
Dog dancing - 20%
(1x)
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
dům a zahrada
Ukázky

Dog dancing

149 Kč
119 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 6%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
dům a zahrada

Jak trénovat nemožného psa

297 Kč
279 Kč
Pachové práce aneb Království vůní - 11%
Každý pes je nadán ohromující schopností orientovat se podle čichu, ale skutečný klíč od brány království vůní třímáte v ruce vy. Budete-li se svým psem provádět cvičení a hry označované jako pachové práce, umožníte mu naplno rozvinout jeho schopnosti.
dům a zahrada

Pachové práce aneb Království vůní

206 Kč
183 Kč
Poslušnost i bez vodítka - 11%
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
dům a zahrada

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>