Nejprodávanější knihy - březen 2023
psi

Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Neštěkej na svého psa - 11%
Cpou se k nám do postele, blátivými tlapami špiní koberce, kradou boty... Ale stejně je milujeme, že? Protože oni nás taky, z celého svého psího srdce.
psi

Neštěkej na svého psa

359 Kč
319 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Klik a klid - 11%
Když mají naši psi problémy s chováním, znamená to nepříjemná omezení pro náš i jejich život a Emma Parsonsová nabízí revoluční řešení pro všechny, kteří se s podobnými potížemi potýkají.
psi

Klik a klid

422 Kč
375 Kč
Lidsko-psí konverzace - 11%
My lidé a naši psi jsme dva zcela rozdílné živočišné druhy.
psi

Lidsko-psí konverzace

359 Kč
319 Kč
Na procházce se psem - 11%
Ani sebevětší zahrada nenahradí psovi procházku.
psi

Na procházce se psem

269 Kč
239 Kč
Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
psi

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Agility - Od první překážky k velkému parkuru - 11%
Cílený skok přes překážku, průběh tunelem a vzápětí v rychlém tempu slalom mezi tyčkami – tak vypadá agility. Viviane Theby a Michaela Hares vám ukáží, jak nacvičovat jednotlivé překážky..
psi

Agility - Od první překážky k velkému parkuru

224 Kč
199 Kč
Cvičení a hry se psem - 11%
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>