Nejprodávanější tituly - březen 2023
hudba

Praha beatová
V druhé polovině 50. let přišel do Prahy rock'n'roll. Následujících několik desetiletí, maskován termínem big beat (který posléze zmutoval v libozvučnou českou verzi bigbít), významně ovlivňoval kulturní život v metropoli.
hudba
Ukázky

Praha beatová

806 Kč
Ukryto v pásech
Kolektiv teoretiků, badatelů, kurátorů i tvůrců přibližuje nejrůznější společensko-politické, historické a technické aspekty elektroakustické kompozice v české oblasti bývalého Československa.
hudba

Ukryto v pásech

Petr Ferenc (ed.)
269 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
Hledání světla. Portrét skladatele Zdeňka Šestáka - 9%
Zdeňka Šestáka, narozeného v Citolibech roku 1925, zná hudební svět zejména jako objevitele tzv. citolibské skladatelské školy. Šesták je však také autorem četných komorních, sborových, koncertantních a symfonických děl.
hudba

Hledání světla. Portrét skladatele Zdeňka Šestáka

449 Kč
409 Kč
Bedřich Smetana
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
Abeceda klavíristy
(1x)
Alfred Brendel (5. ledna 1931) je rakousko-britský klavirísta, básník a spisovatel. Bývá považován za jednoho z největších pianistů všech dob. Narodil se v Loučné nad Desnou v okrese Šumperk v rodině nehudebníků.
hudba

Abeceda klavíristy

224 Kč
Beethoven
Lze ještě říct něco nového o skladateli, který se řadí po bok velikánů, jako jsou Shakespeare a Dante? Beethovenových životopisů je celá řada, ale odvážná kniha muzikoložky Laury Tunbridge je jiná ...
hudba

Beethoven

358 Kč
Hudba ohně
(2x)
Rozšířené a upravené vydání kultovní hudební publikace, která oslavila jedenáct let od prvního vydání. Hudba ohně dává českému čtenáři možnost získat ucelený přehled o dějinách černošské hudby.
hudba
Ukázky

Hudba ohně

404 Kč
Kniha dní
(1x)
Osobitá a dojemná kniha od autorky titulů Just Kids a M Train obsahuje na 365 fotografií a zamyšlení, jež dokládají jedinečnou estetiku Patti Smith. Inspirací pro vznik tohoto díla byl autorčin populární profil na Instagramu.
hudba

Kniha dní

539 Kč
Němčina pro operní pěvce - 9%
(1x)
Publikace doslovných překladů německých vokálních textů z oper, klasických písní, kantát, oratorií a operet umožňuje prohloubit porozumění vybraným textům a zdůrazňuje zároveň význam slova a intelektuální obsah v hudbě.
hudba

Němčina pro operní pěvce

242 Kč
221 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>