Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
dům a zahrada

Trénink pro úpravu chování - 20%
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit...
dům a zahrada
Ukázky

Trénink pro úpravu chování

289 Kč
231 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada
Ukázky

Tahání na vodítku

98 Kč
87 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 20%
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
183 Kč
Lidsko-psí konverzace - 20%
My lidé a naši psi jsme dva zcela rozdílné živočišné druhy.
dům a zahrada
Ukázky

Lidsko-psí konverzace

249 Kč
199 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?
dům a zahrada
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

237 Kč
190 Kč
Štěkání - 20%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada
Ukázky

Štěkání

109 Kč
87 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Jak psi léčí - 20%
Autorka bestsellerů Maria Goodavageová nás bere na napínavou a úchvatnou cestu po celém světě, na níž objevíme nový, dojemný a fascinující svět psích lékařů.
dům a zahrada
Ukázky

Jak psi léčí

279 Kč
223 Kč
Myslet jako včela - 20%
Ačkoli současné včelařství čelí naléhavému problému vymírání včelstev, většina včelařských publikací se zaměřuje pouze na problematiku rad začátečníkům. Tyto knihy v rychlém sledu popíší včelařský rok a nejnutnější úkony včelaře.
dům a zahrada
Ukázky

Myslet jako včela

279 Kč
223 Kč
Včelařit jako včela - 20%
Autor razí názor, že je třeba přejít od pracného a násilného včelaření nástavkového k přirozenému včelaření modulovému. Kniha vyvrací mnohé mýty o moru včelího plodu a radikálně polemizuje s názory zastánců nástavkového včelaření.
dům a zahrada
Ukázky

Včelařit jako včela

279 Kč
223 Kč
Jak porozumět psí řeči - 20%
Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost … a jídlo. Tato kniha se nepouští do obvyklých detailů vlastnictví psa, jako je výběr správného psího krmiva nebo pořízení zábavných hraček.
dům a zahrada
Ukázky

Jak porozumět psí řeči

179 Kč
143 Kč
Krasoprostor - 20%
V záplavě rad a návodů na to, jak si uklidit a uspořádat domov, nabízí Jana Zhořová něco víc. Inspirativní a originální výtvarnice a bloggerka přichází s ideou krasoprostoru – bydlení na základě vašich jedinečných životních postojů, emocí a vztahů.
dům a zahrada
Ukázky

Krasoprostor

249 Kč
199 Kč
Zatočte s nepořádkem - 20%
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste. Životní koučka Kerri Richardsonová k němu přistupuje zcela z jiného úhlu pohledu a vybízí, abyste ho přijali za svůj vlastní.
dům a zahrada
Ukázky

Zatočte s nepořádkem

179 Kč
143 Kč
Inteligentní hry pro vašeho psa - 20%
Pejsci, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byli zdraví a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vašeho domácího společníka.
dům a zahrada
Ukázky

Inteligentní hry pro vašeho psa

189 Kč
151 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
dům a zahrada
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Srdce včely má päť komôr - 20%
(1x)
A na krátky okamih, obklopená cezmínou, ktorá mi prepichuje nohavice, zabudnem, kde som. Zabudnem na dom, ktorý zatiaľ nepovažujem za domov, a na hektickú prácu. Vtedy príde tá myšlienka. Tu by mohli byť včely, napadne mi ...
dům a zahrada
Ukázky

Srdce včely má päť komôr

295 Kč
236 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
dům a zahrada
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
dům a zahrada
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Zelené pokoje - 20%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

449 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 36 položek
1 2 > >>